maşallah bu kadar tatlı olur bi araç
otto985 Nickli Üyeden Alıntı Bi gün bende kendi arabamla beraber fotoğraf cektirmek isterim Böyle güzel bi jetta bulmak zor inşallah müsait vakitte olur neden olmasın ClioRs182 Nickli Üyeden Alıntı şuana kadarki gördüğüm en güzel jetta allh kaza bela vermesin .. amin kardeşim saolasınn yasin_38 Nickli Üyeden Alıntı maşallah bu kadar tatlı olur bi araç teşekkürederimm saolasınn
maşallah prestijli aile aracı
Golf MKVII 1.6 Tdi
maşallah 2 gün önceydi sanırım sefaköyden e5 e bağlanırken yanyolda gördüm canlı hali çok çok iyi
efe_ Nickli Üyeden Alıntı maşallah prestijli aile aracı hiç öyle düşünmemiştim uerbas Nickli Üyeden Alıntı maşallah 2 gün önceydi sanırım sefaköyden e5 e bağlanırken yanyolda gördüm canlı hali çok çok iyi teşekkürederim saolasın kardeşim
bartubasot Nickli Üyeden Alıntı kankii var bişi işte birazz çekiyoruz napalımm arıyorum gelmemeler falan filann yani bu arada sürtsün olum boşunamı okadar eziyet çektik ) 16 lari takip bi kartepe mi yapsak tatilde tabi gidebilrsek
emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı 16 lari takip bi kartepe mi yapsak tatilde tabi gidebilrsek yok kanki artıkk sıkıntı o konu ama dağın dibine kadar gidebiliriz
Güzel duruyor. Kazasız, belasız..
Ford Fiesta RED 1.0 Ecoboost 140HP
bartubasot Nickli Üyeden Alıntı yok kanki artıkk sıkıntı o konu ama dağın dibine kadar gidebiliriz Ozaman gerisi taksi diyelm olayi baliyalim
jant seçimi cok başarılı tebrik ederim.. Araçtan asalet akıyor... kazasız belasız sürüşler...
Hayran kaldım gerçekten, maşallah Allah tekerine taş değdirmesin...
maşallah tam kıwamında olmus araçta fotolarda mükemmel
gözünüzü seveyim azıcık resim boyutunu küçültün arkadan geçen sinek görünüyor.
maşallah çok güzel duruyor basıklığıda tadında
Peugeot Sport
maşallah çok güzel olmuş...
03 STİ
Maşalla çok iyi duruyor yeni kasa ilk defa gözüme bu kadar hoş göründü
10 numara olmuşşşşş
Bana göre ilk yüksekliği çok daha iyi duruyordu Aracınız çok hoş duruyor güle güle kullanın
Çok karizmatik bakıyor maşallah..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları