İlkkez foto paylaşıyorum umarım fotolar açılır.
![]()
açıldı açıldı. gayet hoş duruyor. kazasız belasız binmek nasip olsun.
M. The most powerful letter in the world.
Maşallah tam tadında. Son foto da bir an içim cız etti. Naptınız öyle : )
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Fotoyu görünce benimde cız etti.Gözümüz gibi bakıyoruz cansızda olsa üstüne yaprak düşsün istemiyoruz. oysaki çok da yamuk çukur biyer değildi araç geliyodu ona yol veriyim diye yanaştım biraz fazla derinmiş yapraklardan anlaşılmadı ama biyeri falanda sürtmedi.Kare biraz ilginç olmuş oldu.
Teşekkür ederim arkadaşlar Allah Hepimizi Ve araçlarımızı kazadan beladan korusun.
son foto ralli kazası gibi olmuşgri rengi sevmem ama bunda başka durmuş güzel araç
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
maşallah![]()
Dr.Ecu AntaLya
Hey maşallah..
Aracın kıymetini bildiğiniz her halinden belli aracın bi çok kişinin hayalini süsleyen (bunun içinde bende varım) araç sizin altınızda insan başka ne isterki
Allah kaza, bela, toz, toprak, taş, yağmur, çamur, kar, göstermesin kocaman maşallah..
Gece gece çok iyi geldi aracınızın maşallahı var gri bende sevmezdim çok güzel duruyor yaAllah kaza bela vermesin. Fotoğrafı çekene ayrıca teşekkürler emeğine sağlık içininde bi fotosunu çekmişmidir acaba
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)