Arabadaki parçalar vs çok güzel ama bende arabaya isinamayanlardanim mini dediğin ufak olur abi yorumum bu arabaya değil maşallah bu güzel olmuş basik falan harika
Arabadaki parçalar vs çok güzel ama bende arabaya isinamayanlardanim mini dediğin ufak olur abi yorumum bu arabaya değil maşallah bu güzel olmuş basik falan harika
C R M performance
Maşallah kazasız belasız...
çok güzel maşallah aracınız gercektende ayna kapaklarını ata motorsdanmı aldınız![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Bi zamanlar bende çok düşünüyodumda araç yeni coilover falan bulamam die almadım.Çok güzel maşşallah kazasız belasız.
Countryman alıp coilover takmak enteresan olsada guzel olmuştur emınım.kazasız belasız sürüşler olsun
hayırlı olsun arkadaşım.
bizde dün aynı araç için krediye başvurduk. yaklaşık 98000 tl
siyah renk byz tavan dış aynalar. cam tavan vs.
savrulduğundan bahsetmişsin. şimdi biraz tedirgin oldum. satıcı abla 4 çeker ıvır zıvır var savrulmaz demişti. iyi kötü yönlerinden bahsedebilir misin biraz.
Bende hanima countryman almistim. Guzel arac ama bu sekilde modlanmasini son dusundugum araclardan.
Ali Can Calis
renk zevk meselesi tabiki.teşekkürler herkese amin
güzel araç 4 çeker standart kullanımda fazla eksisi yok.savrulma konusuna gelince araba yüksek biraz sert kullanımda rahatsız edici derecede savruluyo biraz daha zorlasan yatıcak gibi oluyo.yüksek araba sevmediğimden yay takıpta zıplamak istemedim coilover taktırdım rahatım =) şimdi ise öle savrulma ve yatma gibi problemi yok.
Daha Teknık Konusmak gerekirse aracin guvenlik sistemi cift kademeli once traction kapatiyor sora dsc kapatiyor yani arac yanlarda 0 da cizer. savrulma derken cok bisiy yok ama guvenlik icin coil sart olarak goruyodum viraj makas vs vs yapicaksin traction kapali gitmen gerek cunku arac traction oldugu icin gaza oturmuyor direkson doner halda .sacma yerlerde tractıon gırıo vs vs.frenlerimiz cok sıkıntılı hemen abs 2 zorlamadan sora. baskada bi eksigi yok gayet tatmin edici bi araba . kesınlıkle bi sti evo 4 cekeriyle karsilastirmayin gaza oturdugunda 4 ceker giriyor sadece.
maşallah güzel araç kazasız belasız resimlerde bizim burda çekilmiş herşey on numara tekrar maşallah![]()
tekrar hayırlı olsun
R56 nın en büyük handikapı fwd olmasıdır gücünü yere aktarmada düşük hızlarda çok sorun yaşatıyor
R60 awd olay budur awd büyük rahatlık sarma patinaj aktaramama derdi yok
yol tutuşu r56 ya nazaren daha düşük seviyede olsada ben önemsemezdim çünkü kullanmışlığım var gayet yeterli seviyede hiç bir sıkıntı çıkartmaz üzmez.
Maşallah kazasız belasız araç çok güzel ben bayılıyorum bu araçlara R56 yerine hiç düşünmeden alırdım şahsen çok daha karizmatik ve şık buluyorum bunu
Yalnız ***** euro kurundan sonra fiyatları çok astronomik seviyede olması düşündürücü sadece..
Hayırlı olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)