Maşallah aracın çok güzel.Corsa gsi jantları harika :)
Printable View
Maşallah aracın çok güzel.Corsa gsi jantları harika :)
Varmı sağda solda çıkma H&R 3.5-5cm falan :)
Eyvallah beyler daha iyileri sizlerin olsun inşallah :)
aynen önceki hali çok kotuydu.kolum rahatsızdı tek boş gunum olduğu için biraz özensiz yaptım. ara ara hareleri var vaktim olduğu bi gün sabahtan akşama güzel bir operasyon yapıcam inş :)
Evet hatırladım:) Bu arabayı almadan once senin arabana bakmıştım zaten lunaparkın orda. ama gazlarken içindekini başkası zannettiğimden selam vermedim. kusura bakma :)
Sadece HKS mantar filtre var arabada.. Blow off sesine yakın bir ses alıyorum zaten :) ama sadece emiş sesi çıksa güzel olucaktı. bov sesini sevmiyorum pek:)
Eyvallah kanki :) deniycez bi gece:P
Eyvallah kardeşim :) Sen bulmasaydın şimdi bu konuyu açmıycaktık :)
Teşekkürler:) Aynen ptesi-perş günleri arabayla gidiyorum okula. vizelerde full okuldaydı araba görmüş olabilirsin:) Makine müh. bölümündeyim tanışalım bir ara:)
Eyvallah kanki. Lpg li araba var buna gerenk yok:P
http://img414.imageshack.us/img414/8085/lpg6ac.gif
Aynen teşekkür ederim:) döşemelere bayıldım :)
Teşekkürler Baran:) Ama bugun değişik bişey oldu bugun okula git gel 25 lirayla 88 km yol yaptım. 28 kuruşa denk geliyor :) ki dönerken trafiktede içinde 3 kişiyle biraz sıkıştırmıştım:) Şaşırdım çıkan rakama :)
Satma fikrim değişirse eğer o zaman yazılım egzoza kesin giricem:) çok aklımda olan şeyler:) ama işte orjinalliğini bozmak istemiyorum arabanın :)
Hayırlı olsun Ali abi, çok iyi bir seçim olmuş bence :)
hayırlı olsun satma fikrin var gibi ama binersen güle güle kullan :)
Hayirli olsun Gule gule kullan.
hayırlı olsun lazımsa h&r 35mm yay var
Çok güzel alet ali, kazasız belasız kullan. Bu arada şu zımpara işi için bana haber vericektin
maşallah Ali Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun
eyvallah... egsoz ve filtreden sonra bizim D GSI da yakıt düştü... özellikle kalkarken ve vites aralarındaki isteksizlik ve silkelemede geçti :)
hayırlı olsun güzel araba yakıtıda normal karşılıyıcaksın artık 150 hp :)
Cümleten sağolun :)
Fiyat?
Tamamdır inş :)
Filtreyle orta derecede emiş sesi, yüksek bi şekilde turbonun havayı boşaltma sesini alıyorum, bov kadar çıkıyor :) Biraz egzoz sesi duysak iyi olabilir. ama sadece son susturucuyla nasıl bir ses alırım bilmiyorum. baş ağrıtmaması lazım. günlük kullanıyorum çünkü :)
Artık başa gelen çekilir napalım:)
Masallah Ali :) Dizelden sonra guclu makinalar yakit fiyatlarini unutturuyor valla :) Gerci sen corsadan indin corsaya bindin ama yinede faraketmistir keyfi.
Corsadan corsaya gectim ama Hem kasa hem motor hem yakit tipi degisti :) keyif cok farkli kesinlikle :)