Maşallah aracın çok güzel.Corsa gsi jantları harika![]()
Varmı sağda solda çıkma H&R 3.5-5cm falan
Eyvallah beyler daha iyileri sizlerin olsun inşallah
aynen önceki hali çok kotuydu.kolum rahatsızdı tek boş gunum olduğu için biraz özensiz yaptım. ara ara hareleri var vaktim olduğu bi gün sabahtan akşama güzel bir operasyon yapıcam inş![]()
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Evet hatırladımBu arabayı almadan once senin arabana bakmıştım zaten lunaparkın orda. ama gazlarken içindekini başkası zannettiğimden selam vermedim. kusura bakma
Sadece HKS mantar filtre var arabada.. Blow off sesine yakın bir ses alıyorum zatenama sadece emiş sesi çıksa güzel olucaktı. bov sesini sevmiyorum pek
Eyvallah kankideniycez bi gece:P
Eyvallah kardeşimSen bulmasaydın şimdi bu konuyu açmıycaktık
TeşekkürlerAynen ptesi-perş günleri arabayla gidiyorum okula. vizelerde full okuldaydı araba görmüş olabilirsin
Makine müh. bölümündeyim tanışalım bir ara
Eyvallah kanki. Lpg li araba var buna gerenk yok:P
Aynen teşekkür ederimdöşemelere bayıldım
Teşekkürler BaranAma bugun değişik bişey oldu bugun okula git gel 25 lirayla 88 km yol yaptım. 28 kuruşa denk geliyor
ki dönerken trafiktede içinde 3 kişiyle biraz sıkıştırmıştım
Şaşırdım çıkan rakama
Satma fikrim değişirse eğer o zaman yazılım egzoza kesin giricemçok aklımda olan şeyler
ama işte orjinalliğini bozmak istemiyorum arabanın
![]()
Hayırlı olsun Ali abi, çok iyi bir seçim olmuş bence![]()
...
eyvallah... egsoz ve filtreden sonra bizim D GSI da yakıt düştü... özellikle kalkarken ve vites aralarındaki isteksizlik ve silkelemede geçti![]()
hayırlı olsun güzel araba yakıtıda normal karşılıyıcaksın artık 150 hp![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Cümleten sağolun
Fiyat?
Tamamdır inş
Filtreyle orta derecede emiş sesi, yüksek bi şekilde turbonun havayı boşaltma sesini alıyorum, bov kadar çıkıyorBiraz egzoz sesi duysak iyi olabilir. ama sadece son susturucuyla nasıl bir ses alırım bilmiyorum. baş ağrıtmaması lazım. günlük kullanıyorum çünkü
Artık başa gelen çekilir napalım![]()
Masallah AliDizelden sonra guclu makinalar yakit fiyatlarini unutturuyor valla
Gerci sen corsadan indin corsaya bindin ama yinede faraketmistir keyfi.
Corsadan corsaya gectim ama Hem kasa hem motor hem yakit tipi degistikeyif cok farkli kesinlikle
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)