maşallah murat öncekiler gibi bu arabanda ok gibi ..ALLAH kaza bela vermesin...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
eyvallah apo abi senin makinalar da fenaa sedan manuel olsa kaçırmazdım..
eyvallah kardeşim daha nice güzel makinalar imza atarız beraber allahın izniyle..
çok teşekkür ederim..
yalnız jantlarda bi değişiklik olacak yakın zamanda..![]()
Asıl sancı uyandığında..
[QUOTE=mur_84;3020370]eyvallah apo abi senin makinalar da fenaa sedan manuel olsa kaçırmazdım..
otomatik al bak eşinde kullanır hem![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
evet arkadaşlar coilleri söktüm bi ince ayara ihtiyacları var sonra yine takacağım spor yayları tktım şimdilik asıl önemli olan 15" mini jantlarına geçtim birazx içeride kaldılar ama konfor fena arttı 175/60/15 lastikler var üzerinde konig candyleri almak istiyorum kısmetse o zaman daha dışarı da ve güzel görüneceğine inanıyorum..
bu da kar yağmura su tutup 2 foto çektiğim hali.. yani mal pis..
![]()
Asıl sancı uyandığında..
maşallah kanka.havalar düzelsin toplanalım bigün![]()
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
maşşallah canlı canlı bu akşam gördüm gerçekten çok güzel nokta hatasız Allah kaza bela vermesin..![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
olmamıs kankabeklemzdım senden
www.honda-tech.com
gaz verme başkan..
çok teşekkürler kardeşim senin rex'te çok güzel maşallah..
gökan'ım valla bi gaflet ve dalalette bulundum ama memnunum lastik ölçüsü sadece arkada olmadı önde sürtme yapmıyor artı konfor katıyor..arkalara 205/50-55/15 lazım..![]()
jantlara gelince candy almam lazım beyaz yada bronz..![]()
Asıl sancı uyandığında..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)