-Maşallah arada sırada yeşilköyde rastlıyorum ..
-Arka stoplarda güzel olmuş resimleri koyarsan diğer arklarda görür o güzelliği![]()
-Maşallah arada sırada yeşilköyde rastlıyorum ..
-Arka stoplarda güzel olmuş resimleri koyarsan diğer arklarda görür o güzelliği![]()
dodo sagolasın en yakın zmanda koyarım![]()
O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.![]()
![]()
kangurum benimGeliosun bköye hbrlerini alıoz beni aramıosun alıcağın olsun
Yok sana yorum
![]()
hehehe yaws kanka pazar carousel onunde beklıorum senı sende gel ok![]()
O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.![]()
![]()
burda da mı sen kardeşim yeter
kazası belasız....
Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı
HEHE hosgeldın ramchoR yaw teknık bılgı bulunan tek sıte olucaz tabıı![]()
![]()
kırıcı oluyosun ama![]()
![]()
![]()
heuehueyalanmı lo
![]()
![]()
Very Nice Ne Diyimki Başka![]()
onurcum mrblar seni burda görmek nekadar güzel,sergilemişsin gene fotolarını hadi bakalım kazasız belasız günlerde...![]()
araç çok güzel kardeş kazasız belasız kullanmam temennim..
eyw sagolasın
![]()
abi amortisorler kalkıyo dimi?yoksa bunu sürmek imkansız gibi bişey yani türkiye yyollarında ama muhteşem keşke kaputu siyaha deilde tamponları gövde rengine boyatsaydın allah kazasız belasız sürüşler wersin
walla onur abartmıyomm türkiyedeki en güzel kangoo olduğuna eminim![]()
Yeni Fotolarla Kanguru ...
Buda ßovun sesi Cuff cufff
http://www.youtube.com/watch?v=aqrumfFO5mI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)