tam bang bus olmus![]()
resimlere bakarken ne fanteziler kurdum belli değil![]()
Teşekkürler
Zaten belirttim bu arac tam vip degil amaçı havalimanın da şampaya patlatması ,
asansorlu yaptıgımız araclar da var . Yorumunuz ıcın teşekkürler
haha bang bus![]()
teşekkürler
Sağol kardesım
Teşekkürler yorumunuz ıcın
teşekkürler![]()
BEAUTIFUL THINGS DON'T ASK FOR ATTENTION |
burda cok var vip arac ercan a ıner ınmes otoparkta beklıyolar bı turlu alısamadım su sol trafigeson 1 ay daha tadını cıkarıcas kıbrısın arac cok basarılı olmus cıdden ellerınıze saglık
Maşallah emeğinize sağlık harika olmuş..
Dün geceyi arabada geçirdiğimi varsayarsam ısı izalasyonu gerçekten çok önemli birşey lodos vardı sanki aracın içinde 15 dkkada bir arabayı çalıştırmak uyku bölmek çok koyuyodu ya![]()
emeğinize saglık mükemmel olmus arac bizim avm müdüründe de var bole bişi ama bu daha kaliteli yapılmıs gibi duruyor
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Gerçekten soğuk yerde de sıcak bölgelerde de cok önemli kafadan 8Derece farkediyor
yazın antalyada yaşıyorum inanılmaz derecede sıcaklarda camdan gırın ısıyla klımanın soguttugu hava nötrüleniyor o acıdan çok önemli..
Malasef satılan çoğu arabaların kapı içleri tavanda parça izolasyon malzemeleri yok. Biz ses yapmaması ıcın elektrik tesisatı bittikden sonra kabloları süngerle sarıyoruz ki ses yapmasın ama malesef otomobil firmaları bu kadar detaya ınmiyor gorunume onem verıyolar.
Öncelikle yorumunuz ıcın tesekkür ederim.
Elbetteki iyisi ve kötüsü var piyasada ancak ben donanımı fiyat aralıgına baglıyorum işciliği ise döşemelerde, ve boyanan yerlerden vs..
BEAUTIFUL THINGS DON'T ASK FOR ATTENTION |
Ortalama araç ne kadar ağırlaştı acaba? Kişisel merak.
İşçilik muazzam eli değen herkesin eline sağlık.
Elinize sağlık..
Çok güzel insanın böyle birşey alası geliyorBu arada kalite işçilik kendini belli ediyor elinize sağlık...
☻/
/▌
/ \
Alcantra kumaş bana bir türlü güzel gelmiyor onun haricinde tonlama vs.vs. çok güzel yapılmış peki yürüyen ile ilgili sıkıntısını nasıl çözdünüz genelde bu tür araçların 150 km den sonra arka tarafı zıp zıp oynuyor insanı rahatsız eden bir durum biz caravelleya airmatic getirtmiştik daha stabil oldu ve spor modunda bayağı bir düşürüyordu aracı,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)