Maşallah Güzel Duruyor Keşke Tampon Eteklerini Boyamasaydın .. Benimde 2004 Kız Gibi Beyaz Bitane Boram Var Antepe Gelirsen Haberleşelim![]()
Maşallah Güzel Duruyor Keşke Tampon Eteklerini Boyamasaydın .. Benimde 2004 Kız Gibi Beyaz Bitane Boram Var Antepe Gelirsen Haberleşelim![]()
vallahi güzel bir tane düşüreyim diye bir ara bekledim ama istedigim gibi bir şeyler bulamadım, üzerindeki sony s2000 'de hoş bir alet. ışık olarak iç mekanla birebir uyumlu oluşuda hiç farklıymış gibi göstermiyor, binen arkadaşlarım , oha bora'da orjinal sony teyp mi var diyorlar, sonradan taktıgıma inanmıyorlar, gögüs rengi,ışık rengi vs uyumunu görünce, vazgeçtim anlayacagın aranmıyorum pekÇok sagol bu arada kardeşimEyvallah kardeşim, lpg yeri belli oluyor evet ama ne bilim pek ugraşasım gelmedi şimdiye kadar, bir ara düşüneyim ben bunu
Çok sagolun
Sen yurt vs ayarladın mı kardeşim,haber verecegim ararım abi dedin,dönmedin. Osmaniye'de yardımcı olabilecegim bir şey olursa ulaş bana.
Fotograf da otogar'ın otoparkından.city 328'de henüz çekim yapmadım, bir müsait zamanda düşünüyorum ama, ae101 'le beraber çekeriz istersen ha![]()
Eyvallah kardeşim, haklısın bir ara ciddi niyetlendim de güvenilir düzgün bir şey düşüremedim.
Tavsiye dikkate alınacaktır, sagolun ilgi için- 2003 model 1.6 16v pasific
Yok kardeşim bu fotograf'ı sayfaya mesaj yazan arkadaşlardan birisi alıp photoshop'layıp koymuş sagolsun, Fena da olmamış hani ha
Ötesine geçecek bir araç da degil zaten, parçası vs pek yok, motor ugraşılası degil böyle avutuyoruz işte kendimizi
Tampon altlarından sıkıldıgım için,biraz farklı olsun diye boyadık,kötü de degil gibi sanki ama,sizin gözünüzü tırmaladı sanırım ?
Görmüştüm, arkadaşınızın aracıydı sanırım o siz ilan açmıştınız satlık diye, siz aldınız ozaman ? Siz aldıysanız eğer ve o araçsa, gerçekten cok bir araç aldınız diyebilirim gördügüm kadarıyla,güle güle kullanın. Osmaniye'ye düşerse yolunuz ben de beklerim başımla beraber![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Maşallah çok hoş duruyor kazasız belasız...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Dediğin gibi olabilir ben her zaman orjinallikten yanayım
Aynen kardeşim ilanı koymuştum 2 gün dayanabildim aracımı zararına sattım aldım teşşekür ederim aynen gördüğünden dahada temiz açıcam konusunu yakında bakarsınbaşın gözün varolsun aramızda fazla mesafe yok inşallah ya sen ya ben geliriz birgün kısmet
.
Ayarladım abi kendime bi yurt.Kusura bakma seni de arayamadım finaller bitince ikinci dönem arabayı getirmeyi planlıyorum o zaman çekim yaparız.![]()
PROJECT01 GARAGE
maşallah kazasız belasız fotoğraflar osmaniyedemi çekildi 2003-2006 senesinde ordaydım özleyeceğimi hiç düşünmezdim![]()
CEE 87 CORSA C https://r.resimlink.com/H3JFn.png
CAZ83 http://i.hizliresim.com/Mo5XR2.png
RR183 EG CİVİC https://r.resimlink.com/Zr6xZ.png
Valla Memedim shop fena durmamış ama şu Pacific jantlarının 16" i olsa süpper ötesi olur haaVar mı acaba :S
Bu arada tampon altındaki sorun bana göre ek yerleri. Sanki boyanmamış yada dökülmüş gibi duruyor. Foto yanıltması gibi geldi bana![]()
Teşekkür ederim, cümlemize
İnşallah diyelim , ilandaki hali ciddi güzeldi, konu açtıgında detaylıca bakarım
Çok sagol
Eyvallah , haha karaçay'ı da biliyoruz , eskiden oralar çayır idi çimen idi ot idi ,
Bende beğendim, arkadaş sagolsun, cok güzel yapmış
Tamam kardeşim, ara sıra geliyorum yukarı tarafa, üni'nin önündeki kafeye çay vs içmeye arkadaşlarla. Bir problem olursa Osmaniye'de ulaşabilirsin bana,
Kardeşim yıllardır bir özlemdi ' şarkısını bize armagan ediyorum![]()
Aynı samimi duygularla ben de buralarda misafir etmek isterim s2k ile gelme ama bora'yla gel.
Evet evet hepsi osmaniye, otoyol resmi Urfa sadece. Resim aldatır, özleme boşver, nasıl bıraktıysan öyle
Bunların 16'sı yok benim de bildigim kadarıyla, herhangi bir replikasına bile rastlamadım zaten herhangi bir boyutta, benzer jant vardır ama illaki farklı markaların.
Tampon altında dökülme degilde çimen vs bir yerlere değmiş kirlenmiş olabilir, fotografı çektigimde ciddi tozlu kuş pislikli spec'di araba![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
kazasız belasız dostum maşallah çok diri duruyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)