156 ların wagonları sedanlardan daha çekici geliyor nedense...
aslinda öyle degildir,
toros sw ile baslayip kartal ile biten bir olaydir anlattigin.
mesela,
10 kisi toplayip hepsini farkli markalara gönderin, cok düsük bir ihtimal belki bir tanesi sw alir gelir.
c-e classe
3er-5er
a4-a6
volvo saab alfa vw kac kisi bunlarin sw kasasini aliyor?
dedigin gibi türkiyenin arac tipidir aslinda ama türkiyenin araci degildir.
Ya zaten doblo, fiorino ıvır zıvır olmasa çekilmez bu hayat
Ben sportwagonu ilk başlarda sadece ve sadece daha uzun ve sportif görünümünden hiç kaybetmemesinden dolayı çok beğenirdim. Yoksa benimde bagajla işim yok... Şu an da olmasada ne zaman rottweiler'ımı aldım (adı romeo idi) o gün bir sonraki aracım 159 sw olacak dedim. Doblo fiorino bu yüzden candır kandır![]()
916 V6 Turbo
bu tamamen halkı yönlendirme ile alakalı 10 sene önce biri çıksa bu ülkede van tarzı araçlar yok satıcak dense herkez hadi canım git işine kim biner sürer derdi.. fiat dobloya bir başladı ardından renault kagooya piyasa vandan geçilmez oldu..
bu tamamen yönlendirme ile ilgilli doğru türk insanın aracı sw dur.. ama sw üreten bir firma yok bu gün fiat gerçekden kaliteli sağlam şekli güzel bir sw üretse yok satar.. meganlar mesela yenileri tourerlar normali falan hepsi sw ve satış rakamları çok iyi..
mesela bende 407 nin sw çok severim cam tavan falandır full+full dür.. güzel olurdu herhalde bir gece arka koltuğu komple indirip yatak yapıp cam tavandan gökyüzünü izleyerek uyumak..
biraz amerikan vari olsak gençler içinde çok ideal araçlar esasen sw lar.. içine surfünü bisikletini her şeyini koyarsın..
Maşallah kazasız belasız.
Station olması tam bir aile aracı dedirtiyor. Alfa olmasıda ne kadar aile aracı olsamda içimde sportmen bir ruh taşıyorum demekte =)
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
Evet sw araclar ulkemızde pek ilgi görmüyor ama benim gözümde alfa -bmw-saab-mercedes-subaru markalarının sw aracları herzaman başkadır kendi içlerinde kendilerine has tarzları var bence bu markaların bizede nasip olan Alfa Romeo oldu..
aracınız çok kupon çok harika bir araç değerini bilin çok özel bir araç alfa zaten özeldir sw çok kupon ve nadir bulunan versiyonudur..
maşallah bu kasa stainwagonu ilk defa görüorum kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)