yürümesine çok az kalmış anlaşılan sonuna doğru gelinmiş projenin :)
Printable View
yürümesine çok az kalmış anlaşılan sonuna doğru gelinmiş projenin :)
Hayırlı olsun , istediğiniz gibi yürütürsünüz inşallah kazasız belasız :)
İlk marş allaha çok şükür sıkıntısız Turbo 306 GTI'ımız Kayseri Yeni sanayi sitesinde çafur çufur dolanmaya başladı. 27 Mayıs Drift partide video çekilip yüklenecektir.
Allah utandirmasin merakla bekliyoruz video
bekliyoruz maşallah
2-3 gündür dükkanın önünden geçiyor,
her seferinde çok mutlu oluyorum :)
Bu Gün Gördüm 41 Kere Maşallah :)) Çatara Patara :))
pug turboda sıkıntı yaratır benim kanaatim ama ayarda tutdumu tadından yenmez.tavsiyem en başta motorkulaklarını çok sağlamlaştır.
Sanırım bu proje bu araç yürümez diyen bir çok arkadaşa kapak oLmuştuuR emeğine sağLık İhsan Lehimci ;)
Video filan varmı şuanki yürürü hakkında?
şimdilik rodaj aşamasında 0.3 barda sorunsuz sıkıntısız yürümektedir ilk ayarlardan sonra ilk marş ve daha sonraki videolarını tek tek koyacağım herkeze teşekkür ederim..
Masallah Allah utandırmasın.
son durum nedir işallah bir sorun yoktur.
:) hadi hayırlısı yeni bi canavar daha doğuyor
Hayırlısı olsun.
bavulumu hazırladım
inş sorunsuz yürürsünüz
rodajdayız hala kısa bir video...
İhsan herşey istediğiniz gibi olur inşallah Allah utandırmasın 306 Turbo Zor araç Zoru basarırsınız inşallah. Fatih Usta'da Mor Yumurta'da ugrastıgından Atmosferik Turbo'da daha bilgi sahibi olmuştur.
41 Kere Maşallah BUR a Zor Bi Araçtı Herkes Konuştu Olur Olmaz Patlar Gümler Yürür Yürümez Vs. Die Ama Araba 10 Numara Bi Şekilde Oldu Tekrardan Maşallah..
klavyende problem war galiba tavsiye ederim...
Logitech PS3 Uyumlu Cordless Pro Klavye 920-000010 - Bilgisayar - Hepsiburada.com
bence çok korkutan bir duruşu var :) Orjinali gibi cooler'ı içine alan tasarım yapılabilir..
Maşallah bekliyoruz devamını fotoların ve videoların :D
34 BUR 52 çatır çatır yürüyor sokaklarda......İstanbul için gün sayıyor.
Pislik duruyor maşallah kazasız belasız :)
Maşallah videolarınıda görmek şart oldu.
maşallah allah meklerinizi boşa çıkarmasın....
Burak abideki halini bilirim, zamaninda bu araba icin yikamacisini sattigi donemleri. Cok guzel aracti o zamanlar videolari bekliyoruz :)
ne alemde BUR :D merak ediyorum :soru: