Maşallah hayırlı olsun picantolar güzeldir ya bende kullanmıstım bi dönem şimdide bi arkadasım satıyo benzinli ama temiz alsammı die düşünüyorum![]()
Maşallah hayırlı olsun picantolar güzeldir ya bende kullanmıstım bi dönem şimdide bi arkadasım satıyo benzinli ama temiz alsammı die düşünüyorum![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
herkese iyi dilekleri için teşekkürler.
evet burası kurtköy full, ben hep yakıtı fullden alıyorum zaten buna da subaruya da.
Bu akşam eve gitmeden içini elektrik süpürgesi ile çektim.
Farları fezayı aydınlatıyor, o ayarını yapmak kaldı, onu da iki güne yaparım.
Built to fall....
tercih meselesi onu sormadım zaten cevap banaysa.yıkamasına girmistik ordan hatıladım.guldukte kucumsedimden degil
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
yok öyle bir durum yok, tüv kartı da aldım aklım rahat.
Bugün subaruyu çıkardım aküsü bitmesin diye, kullanamadım stop ettirdim iki kere.
Vitesi debriyajı filnan ne kadar farklıymış normal bir arabadan, 10 gündre rahata alıştım
Built to fall....
maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim .
06 Z 7330/e46
16RV840/Leon
38EG636/A3
38YS538/Vti
64KD732/E200
38NN354/GTi
38ZH434/GTi
38AG367/GTi
38VT012/Vti
38YY502/GTi
38YE602/GTi
3YR792/206
38YE341/GTi
38AV256/GTi
Linea 1.3 mjet hazir, yeni mazot aldm, lastiklerin havalarida tam, ecu etrafindaki tozlarida aldm. Bu son yaptiklarimdan sonra 90hp olmustur. Aracim hazir denemek isterseniz haberleselim. (bu bir meydan okumadir.)
Sakin güç...
Bizim mercedesin 0-100 29 sn falan
Sitenin en yavasi degildir sizinki emin olun![]()
Masallah kazasiz belasiz bocek gibi![]()
teşekkürler
Demek öyle, bu cumartesi seni ataşehirde bekliyorum, bir tane de mondial 150 getiricem, cam cycle. Boy boy geçiyoruz sonra sitede diyorlar kafa kafaya gittiler!
30-140 ikinci viteste bekliyorum
Yarışalım 10-110 km/h
benim de lastik ebadı 5% yanlışmış, diyorum bu kadar yakmıyordu bu,
kadran 100 gösterirken esasında ben 105.3 le gidiyormuşum![]()
Built to fall....
dostum öncelikle aracın hayırlı olsun cok şirin bende eşime ototmtik vites düşünüyorum cok özel olmazsa sen ne kadar verdin dizele pm de yazabılrısın bırde nelere dıkkat etmek lazım alırken izmirde 16500 yazmıslar ılana 14-15 arası rakam uygun olurmu
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Maşallah kazasız belasız...
teşekkürler,
kız arkadaşım bana bir de navitech teyp aldı, usb çalar da denebilir.
İki tane de kolonum var, bomba gibi olacak dudu
Kartal, soğanlık civarlarında tesisatçı var mı ucuz yollu
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)