nacizane bi tavsiye daha vermek gerekirse ön angellar sarıyken arka plaka aydınlatmasının beyaz olması bozmuş bence :) jantlar değişince daha güzel olur tabii
Printable View
nacizane bi tavsiye daha vermek gerekirse ön angellar sarıyken arka plaka aydınlatmasının beyaz olması bozmuş bence :) jantlar değişince daha güzel olur tabii
maaşallah kazasız belasız sürüşler kardeş adananın hırçın asu 'su :)
umut herşeye cevap vermişsin bi motorun ne olduguna cevap vermemişsin be abim :)
sanırım 540 degil araç onu biliyorum. yani 8 sesi yok arabada. düz 6 olduguna göre en iyi ihtimal 530dur araç dimi kardeşim :)
ben geldıgım zaman makat sen ben apo kankam adananın en turıstlık mekanlarına goturucen bızı :D
telden giriyordum her soruya yetişemiyorum ki siz ne istiyorsanız o motor :) 40 ta var 20 de var 3.0 seçeneğim yok ne yazık ki... Suriye kapısı daima açık bize hatta 34 kasanın 3.5 de mevcut şuan 40ı suriyede durumlar az düzelince düz şanzıman haliyle kullanıcam 6 ileri olarak fikirler için teşekkür ederim şimdilik dediğiniz gibi kromlar siyah olucak ön cam filmi gerisi kısmet artık
çok denedim gülemedim espirine kısmet bi dahakine
sahıp olmak ıstedıgım tek arac masallh
maşallah , çok seviyorum e39 ları :)
maşallah çok şık
maşallah kazasız belasız sürüşler
honda yok yorum yok ahahaha :D:D
Umut kardeşim çok güzel maşallah jantlar kalsın gayet güzel bence
gerçekten hoş duran bir araba maşallah
çok tşkler güzel yorumlar için
maşallah çok güzel oldu kazasız belasız
hayırlı olsun. vti dan sonra nasıl bir duygudur çok merak ediyorum.