oje saldırısına uğramış sanırım araç
Printable View
oje saldırısına uğramış sanırım araç
bmw yaa sitil işte burdayım diye bağrıyor...
araç 5.20 İA merak edenlere.
kardeşim , face de her gördüğümde maşallah ı esirgemiyorum ama bence bu jant lm e göre çok güzel duruyor.
Maşallah kazasız belasız ...Bence chromline olmayan shadowline kapı çıtaları M5 kapı çıtasıda olabilir :) Kapı üstü çıtayı piano black yapın derim bide ön tampondaki ızgara biraz yapranmış gözüktü gözüme ona bir çözüm şart jant olarakta denilen gibi paralel olabilir veya aynı jantın 19 olanı ama kesinlikle piyasada çok olmamalı bence kesinlikle bmw için özel jant seçeneği çok Felgen-Katalog - BMW-Treff - der Treffpunkt fr alle BMW-Fans und -Fahrer bu linkten bmwnin tüm jantlarını görebilirsiniz :)
krom çıta boyanması haricinde fikirleri olanlar var mı başka neler yapabiliriz
slm kardeşim ben 38 ys 009 un sahibi maşallah kazasız belasız bin aracın hoş bende bi kaç tavsiyede bulunuyum sana öncelikle egzoz ağızları çok büyük onlara yeniden bi ayar ver daha sonra ön tamponda plaka yeri yok sanırım direk tampona takmışın ve alt lip ek önden o e 39 un agresif görüntüsünü değiştirmiş onu söküp sökmemek sana kalmış ama bu bi honda değil fazla değişikliği kabul etmez hemen sırıdır bmw nin yapılam işlemleri belli başlıdır bagaj kapağındaki kromu bence direk sök altına pasta cila yoksa kötü durur diğer kormlar zaten siyah olacak ama boyada yapsan sıkıntı yok zamanla zaten krom tekrar çıkıyo ortaya jantlara gelince bende ac var ama şu an o kadar fazlalaşıtıki ama yapacak bişe yok bmw ye biniyosan farklı bişe takıyım dersen yakışmaz zaten yakışanları belli başlıdır
tekrardan kazasız belasız bin kardeşim
saolasın yasin kirve plaka yeri evde duruyor ben takmadım hoşuma gitmedi bi türlü ön tamponda gözüme çok yetersiz kalıyor ondan lip taktım başka hoş bişi varsa düşünebilirim tabi bagaj çıtasını çıkartalımda acaba çıkınca zarar vermezmi altına neyle tutuyor ki
abi şu tip şeyler düşünülebilir
http://www.ssdd-motorsport.com/image...ts/364-1.pjpeg
http://www.bodykits.net/images/bodyk.../175133/00.jpg
maşallah kazasız belasız .