araç çok temiz ve güzel duruyor ben beğendim Allah (c.c) kaza bela vermesin kazasız belasız cezasız sürüşler.....
Printable View
araç çok temiz ve güzel duruyor ben beğendim Allah (c.c) kaza bela vermesin kazasız belasız cezasız sürüşler.....
Hayırlı uğurlu olsun aracın Maşallahı var... Ama bozmayın derim aracı bu görüntüsü gerçekten çok iyi olmuş ;)
Konya stayla panjur arkası korna göremedim sanki :D ?
guzel olmus bunlari yapmak hem maddiyat hem yurek ister
kırmızı heryerde bagrıyor ben burdayım diye maşallah....
Masallah kardesım aracın 10 numara olmus Allah kaza bela vermesın
Umarım istedıklerıne erken ulasırsn
maşallah araç güzel olmuş, jant seçimi ve basıklık ta güzel, fikrimce sinyaller orj beyaz, sisler de sarı olmasını dilerdim birde yuvarlak logolu panjur yerine T logolu yada doğan l panjuru da güzel olur
ilk halini beğenmedim ama son hali epey güzel olmuş :) güle güle kullanın :)
sade ve şık, maşallah kazasız belasız :) mühim olan senin nasıl beğendiğin,yıkarken,dolaşırken aldığın zevk ! ona buna bakma ;)
Maaşallah abi kazasız belasız. :)
Araç bana yabancı gelmiyor. Yakın bir arkadaşımın babası da aynı renk şahin satmıştı full orjinaldi ve arkadaşın babası da polisti. Acaba o araç mı? aldığınızda spoiler varsa büyük ihtimal odur. O ise iyi ellere gitmiş :)
Kardeşim geçen gördüm aracı çok diri duruyor allah kaza bela vermesin ateş kırmızı ben burdayım diyo... :)
kazasız belasız kullan kardeş diri duruyor gerçektende maşallah
Vuuu araca bak :D Maşallah Allah kaza bela vermesin iyi sürüşler :)
yorum ve önerileriniz için herkese çok teşekkürler....
Meşhur bosch korna.Konya'da bosch kornası olmayana kız vermezler.:hahaha::hahaha:Hondalarda bile 4 adet mevcuttur.
Aracın maşallahı var,bu jantlar bayabi meşhur oldu.
http://www.yukleresim.com/images/9ojNX.jpg
kardeş KONYADA sadece vz ies HONDADA var,biz grup olarak pek taraftar degiliz,face CLUB HONDA KONYA araçlarımızın fotoları mevcuttur. bu arada eline saglık araç hoş olmuş.
Maşallah, iyi günlerde kullanmak nasip olsun :)
[QUOTE=Emre D.;2904217]Maşallah, iyi günlerde kullanmak nasip olsun :)[/QUT
Teşekkürler...:icon_tup:
Ben şu JDM konusunda çok fazla sert konuşan arkadaşları hiç anlam veremiyorum görende JDM hondaya özel sanacak JDM dediğimiz japonyada kurulmuş modifiye markası ayrıca sinyalleri sarı yapınca JDM olmuyor JDM marka bi far stop vardıda bizmi görmedik.
Son olarak JDM sadece japon arabasında geçerlidir dien arkadaşlara soruyorum okadar çok honda görüyorumki hepsi vermiş kamberi dibe kadar takmış bbs ofsetli jant ozaman oda German style alman arabalarına özel sadece japon arabaları yapmasın sadece alman arabaları yapsın.Modifiyede Jdm Ahmet Mehmeti anlamadım istersem ddm yazarim istersem jdm yazarim kime ne bundan ?
Masallah guzel olmus allah kaza bela vermesin
böyle bir modifiye markasımı var japonyada :soru: :beuj:
bence baştan JDM nedir onu bır araştır derim, JDM style tamam da , JDM diye bır modifiye markası yoktur
JDM= japon iç pazarı için üretilmiş araçlar(mallar)
yanı her halükarda honda olsun şahın olsun, reno olsun ne olursa olsun türkiyede üretildi ise jdm olma ihtimali yoktur, sadece jdm style olur
bu arada araca masallah kazasız belasız :)
Ozaman bu aracında JDM style oldugunu kabul ediniz :) yoksa hondacılarla bende cok dalga geçiyorum buraya yazmış bazı arkadaşlar JDM yazan sahin görünce cok dalga geciyorumda die bende malesef cok dalga geciyorum hondaya kamber ypanlarla ofsetli jant koyanlarla sonucda german style ya onlara göre JDM i sadece japon arabaları yapıyorsa eğer bu işte böyle maşallah kardeş araban 10 numara JDM olmuş kazasız belasız hatta cogu JDM yaptım dien 15 liraya ceki demiri alıp 2 sarı sinyal yapan arkadaşların arabasından dahada iyi :))))))))))
jdm olayını nekadar benimsemiş ve laf söletmemissinz :)
sanki hiç birinizin kuş serisi olmadı :D hepiniz japoncu doğdunz
biz onu kabul ettikte sen neden sıkıntı yapıosun :) gerek yok herkez iyi yorum yapacak die kaidede yok yani harcanan parayla alakası yok bunun yanlış anlama ben 2 Sİ parası harcadım ama beğenmeyen oldu sonerdeyken daha iiydi diyen oldu olabilir abi yani adam beğenmek zorunda değilki sen arabanın fotosunu koyuyorsan buraya hertürlü yoruma açık olacaksın o adamda dememişki araba güzel değil diye....bunun neresi JDM style demiş oda derki sana göre değil bana göre öyle...benim arabam bana göre lambo ( lambo olması imkansız ama olsun genede lambo :D ) uzatmanın manası yok olayın sanucu Japan Domestic Market ama German Domestik Market diye bişi yok :D hadi tartışalım en iyisi japondur alman yaramaz :D :D
valla hacı ben severim kuş serisini memleket gibi samimi bir duygu vardır silahın ruha verdiği güveni verir vitrin gibidir her bişeyini koymaya kolayca yer bulursun ama mesela Sİ öyle değil lan anahtarımı koymaya yer yok bi packet var o kadar torpido gözü var orasıda dolu çok itici yaa....iki dakkada yön değiştirdim ulan nick'ime ayak uydurmaya başladım a nokta q :D