Hemşerim Allah kaza bela vermesin.Güle güle bin.Artı bence başlığı değiştir :)
Arkadaşım senin jdm hakkında ya da usdm ya da ukdm vs. hakkında en ufak bir fikrin yok.Bir insanın hiç bir fikri olmadığı bir konuda yorum yapması da insanı gülümsetiyor.Burada bu araç jdm değil diyen arkadaşlar sadece bir yanlışı düzeltmeye çalışıyorlar.Takılma o kadar.
Burada jdm i biraz açalım ki gereksiz tartışma olmasın.Jdm demek japonya için üretilmiş demek.Ya da japonyada üretilmiş.Mesela mercedes japonyada binilsin diye bir araba üretiyorsa bu jdm dir.Çünkü en azından sağdan direksiyonludur.Benim mitsubishi galant jdm değil usdm dir.Jdm le farkları öncelikle benimki soldan direksiyonludur.Sonra deri döşeme az biraz sinyallerle sisler yeri değişik biraz daha ağır, sunroof ve belki cam elektrikleri gibi artı konfor ekipmanları filandır.Ben aracımı jdm style yapmayı düşünmüyorum.Jdm olan daha iyidir diye bir kaide yoktur.Ama genellikle gördüğüm daha sade görünüyorlar.Yani tofaş japonya için bir şahin üretmediyse jdm bir şahin olamaz.O yüzden araçlarında kamber falan filan yapan civicçiler arabayı jdm yaptım demiyorsa onlara gülmen çok manasız.
Başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın.Ama ben de jdm şahin nasıl oluyormuş diye girdim konuya ve ne alaka dedim.Herkesin aracı kendisine güzeldir ama anlatırken abartmayada gerek yok.