Maaşallah abi kazasız belasız.
Araç bana yabancı gelmiyor. Yakın bir arkadaşımın babası da aynı renk şahin satmıştı full orjinaldi ve arkadaşın babası da polisti. Acaba o araç mı? aldığınızda spoiler varsa büyük ihtimal odur. O ise iyi ellere gitmiş![]()
Maaşallah abi kazasız belasız.
Araç bana yabancı gelmiyor. Yakın bir arkadaşımın babası da aynı renk şahin satmıştı full orjinaldi ve arkadaşın babası da polisti. Acaba o araç mı? aldığınızda spoiler varsa büyük ihtimal odur. O ise iyi ellere gitmiş![]()
Kardeşim geçen gördüm aracı çok diri duruyor allah kaza bela vermesin ateş kırmızı ben burdayım diyo...![]()
DRJANT
Vuuu araca bakMaşallah Allah kaza bela vermesin iyi sürüşler
![]()
kardeş KONYADA sadece vz ies HONDADA var,biz grup olarak pek taraftar degiliz,face CLUB HONDA KONYA araçlarımızın fotoları mevcuttur. bu arada eline saglık araç hoş olmuş.
- WhiT€ CuP CupR@ - 07CUP96
MAP BY , REVO Stage2+
MEn Dakka Dukka . . .
Ben şu JDM konusunda çok fazla sert konuşan arkadaşları hiç anlam veremiyorum görende JDM hondaya özel sanacak JDM dediğimiz japonyada kurulmuş modifiye markası ayrıca sinyalleri sarı yapınca JDM olmuyor JDM marka bi far stop vardıda bizmi görmedik.
Son olarak JDM sadece japon arabasında geçerlidir dien arkadaşlara soruyorum okadar çok honda görüyorumki hepsi vermiş kamberi dibe kadar takmış bbs ofsetli jant ozaman oda German style alman arabalarına özel sadece japon arabaları yapmasın sadece alman arabaları yapsın.Modifiyede Jdm Ahmet Mehmeti anlamadım istersem ddm yazarim istersem jdm yazarim kime ne bundan ?
böyle bir modifiye markasımı var japonyada![]()
bence baştan JDM nedir onu bır araştır derim, JDM style tamam da , JDM diye bır modifiye markası yoktur
JDM= japon iç pazarı için üretilmiş araçlar(mallar)
yanı her halükarda honda olsun şahın olsun, reno olsun ne olursa olsun türkiyede üretildi ise jdm olma ihtimali yoktur, sadece jdm style olur
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)