valla kankacım söz verdim diye eklemek zorunda kaldım fotoları olsun inşallah daha iyileriyle karşınızda olucak :)
Printable View
Sİ ya maşallah gerçekten çok güzel basıklığı vs gayet tadında bir Sİ maşallah tekrardan
Umarım yeni siparişlere Spoon aynada eklenmiştir:D
Masallhhh ....
bu arabayı bırebır canlı gorduk...öldükkk yani kazasız belasız....
alper abi Sİ fetişistliği başladı sizde heralde:D
enginin sedanı alın,anlaşın hem sedan hem en full'ü. engin de yapsın güzelliğini yani dostluk önemli olan:)
alperle beraber kalktık izmirden istanbula düstük eg sevdasına malesef kafamıza yatan bir arac olmadı ve ertesi gün kenan kardesimizle tanısıp hb egsini yakından görme sansımız oldu masallah cok güzel ve müthiş emek harcanmıs bir arac allah kaza bela göstermesin kenanım..
masallah ya, rabbim nazardan saklasin, agiz tadiyla binmek nasip etsin..
Maşallah Kenan abim Allah nazarlardan saklasın İnşallah son gelecek parçalarla bence en iyi eg olucak.
masallah tertemiz kırmızı eg kazasız belasız ...:)
güzel duruyo şuan aklımdaki tek araç eg kırmızı bakalım alıcam bnde 1 tane rengi ne olarak geçiyo?
maşallah arac cok gzl duruo üç beş eksıgı var onlarda yapılır kazasız belasız...
masallah yeni cekimleri bekliyorum arac cok güzel kazasız belasız :)
Nihayet geldi fotoğraflar:)
Bir eg için denilebilecek söz bırakmıyor zz :) Allah kazasız belasız bindirsin inşallah çok çok çok güzel oldu:)
Paçalık taksan bide iyi olacak:)
Maşallah.
Jantlar çok yakışmış.
maşallah bu arabaya oldum olası hastayım zaten.. ufak tefek değişiklikler lazım daha pro fotoğrafları hakediyor.. MAŞALLAH..
masallah yanlıs anlamayın ama sonerdeyken orjinal hali cok daha güzeldi bence
http://a1112.hizliresim.com/s/q/18kwx.jpg
maşallah kazasız belasız
çok teşekkürler :) evet dediğiniz gibi günlük kullanım için basıklığı çok ii ama ben ne yağmurda ne çamurda araba çıkartmadığım için bu basıklık yüksek geliyor bana :) dahada basmam lazım
teşekkürler cümlemizinkine maşallah :)
kankacım valla eklenmedi ama inan bana sana söz veriyorum gelecek olan aynaları seveceksin söz veriyorum :)
Eyw kardeşim benim sizinle tanıştığıma çok memnun oldum kallavi insanlarsınız tekrar görüşmek isterim inşallah :)
Allah razı olsun kardeşim aklımdasınız sedan Sİ konusunda....Eğer olurya biryerden garajda kalmış unutulmuş bi Sedan çıkarsa direk yazarım :)
Allah razı olsun kardeşim cümlemizi korusun kazadan :)
kanka bu americadakilerin sanki biraz anlayışı kıt sipariş ettiğim ayna ile gelen aynanın arasında böyle bildiğin himaleyalar var :D
teşekkürler....hepimize kazasız belasız sürüşler....
teşekkürler boya kodu R 81 zaten hondanın orjinal kırmızısı
aynen benim canımı alıyor koruması çok zor beyaz rengin gözünü sevim ama kırmızı ayrı bi hava veriyor bi meguiars nano boya koruma şart
çok teşekkür ederim inşallah hepsi olacak...
teşekkürler yeni çekimler gelecek inşallah yakın bi zamanda....
teşekkürler kankacım...
kanka paçalık takıcaktım arkaya biliosun geldi USA'den ama abi yanlış geldi sanırım
orjinal sedan paçalığı geldi takmak için birini hafifi kesip denedim yok olmadı ama paçalık şart oğlu şart Allahın izniyle bu kez doğru gelicek :)
belki kızacaksın ama ben sıkıldım bu jantlardan.....sıkılmamın sebebide kamber vermemem en kısa zamanda aracı dış aksam olarak modifiye edicem şuan orjinal yaptık artık modlaya biliriz :)
teşekkürler kardeşim....işlemler bu sefer kimsenin ruhu duymadan yapılacak daha zevkli oluo o zaman sürpriz gibi :D
eyw teşekkürler kardeşim....
olabilir tabi neden yanlış anlayayım rengi beğenmezsin ne bilim lip'i beğenmezsin olabilir yani
teşekkürler cümlemize kazasız belasız sürüşler...