Sİ ya maşallah gerçekten çok güzel basıklığı vs gayet tadında bir Sİ maşallah tekrardan
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Umarım yeni siparişlere Spoon aynada eklenmiştir![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
alper abi Sİ fetişistliği başladı sizde heralde
enginin sedanı alın,anlaşın hem sedan hem en full'ü. engin de yapsın güzelliğini yani dostluk önemli olan![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
alperle beraber kalktık izmirden istanbula düstük eg sevdasına malesef kafamıza yatan bir arac olmadı ve ertesi gün kenan kardesimizle tanısıp hb egsini yakından görme sansımız oldu masallah cok güzel ve müthiş emek harcanmıs bir arac allah kaza bela göstermesin kenanım..
masallah ya, rabbim nazardan saklasin, agiz tadiyla binmek nasip etsin..
///
E36 3.20 Coupe
Maşallah Kenan abim Allah nazarlardan saklasın İnşallah son gelecek parçalarla bence en iyi eg olucak.
maşallah arac cok gzl duruo üç beş eksıgı var onlarda yapılır kazasız belasız...
Nihayet geldi fotoğraflar
Bir eg için denilebilecek söz bırakmıyor zzAllah kazasız belasız bindirsin inşallah çok çok çok güzel oldu
Paçalık taksan bide iyi olacak![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
maşallah bu arabaya oldum olası hastayım zaten.. ufak tefek değişiklikler lazım daha pro fotoğrafları hakediyor.. MAŞALLAH..
Asıl sancı uyandığında..
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
çok teşekkürlerevet dediğiniz gibi günlük kullanım için basıklığı çok ii ama ben ne yağmurda ne çamurda araba çıkartmadığım için bu basıklık yüksek geliyor bana
dahada basmam lazım
teşekkürler cümlemizinkine maşallah
kankacım valla eklenmedi ama inan bana sana söz veriyorum gelecek olan aynaları seveceksin söz veriyorum
Eyw kardeşim benim sizinle tanıştığıma çok memnun oldum kallavi insanlarsınız tekrar görüşmek isterim inşallah![]()
Allah razı olsun kardeşim aklımdasınız sedan Sİ konusunda....Eğer olurya biryerden garajda kalmış unutulmuş bi Sedan çıkarsa direk yazarım
Allah razı olsun kardeşim cümlemizi korusun kazadan
kanka bu americadakilerin sanki biraz anlayışı kıt sipariş ettiğim ayna ile gelen aynanın arasında böyle bildiğin himaleyalar var
teşekkürler....hepimize kazasız belasız sürüşler....
teşekkürler boya kodu R 81 zaten hondanın orjinal kırmızısı
aynen benim canımı alıyor koruması çok zor beyaz rengin gözünü sevim ama kırmızı ayrı bi hava veriyor bi meguiars nano boya koruma şart
çok teşekkür ederim inşallah hepsi olacak...
teşekkürler yeni çekimler gelecek inşallah yakın bi zamanda....
teşekkürler kankacım...
kanka paçalık takıcaktım arkaya biliosun geldi USA'den ama abi yanlış geldi sanırım
orjinal sedan paçalığı geldi takmak için birini hafifi kesip denedim yok olmadı ama paçalık şart oğlu şart Allahın izniyle bu kez doğru gelicek
belki kızacaksın ama ben sıkıldım bu jantlardan.....sıkılmamın sebebide kamber vermemem en kısa zamanda aracı dış aksam olarak modifiye edicem şuan orjinal yaptık artık modlaya biliriz
teşekkürler kardeşim....işlemler bu sefer kimsenin ruhu duymadan yapılacak daha zevkli oluo o zaman sürpriz gibi
eyw teşekkürler kardeşim....
olabilir tabi neden yanlış anlayayım rengi beğenmezsin ne bilim lip'i beğenmezsin olabilir yani
teşekkürler cümlemize kazasız belasız sürüşler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)