bu renk bu araca çok yakışıyor, maşallah...
QUOTE=saymaz4155;2916842]araç çok güsel allah kaza bela vermesin...
fakat jantlarını siyah spoon yapıp ön tarafa spoon ek lip koysan tadından yenmez.he bu arada sunroofu da siyah kaplamalısın bence[/QUOTE]
öncelikle çok teşekkür ederim Allah razı olsun cümlemize kaza bela göstermesin....
tabi zevk meselesi ama aslında çok emek verip çok bekledim o jantları araba hakkında değilde jantlar hakkında bu tip yorum gelince üzülüyorum ( kızmıyorum kızmak haddim değil ) sadece üzülüyorum çünkü TR'de olmayanı ve yakışanı olduğunu düşünüp getirttim....lip konusunda da aranıpta bulunamayan bir lip yetkili servise bile sordum Sİ'ın orjinal lipi olmasına rağmen yokmuş getirin dedim parça kayıtlarında öyle bir parça yok çünkü TR'ye lipli model gelmedi dediler sağolsun bi arkadaşım çok büyük bir kıyak yaptı hemde öyle böyle bir kıyak değil parayla verilmeyecek parçayı beni kırmadı cebimde olan paraya verdi sağolsun ve şuan getirtmeye kalksak 600-700 lira para öderiz kargosu falanı filanı gümrüğü cartı curtu...sunroof ise aslında japon kamekaze bayrağı yapmak istiyordum ama orjinalci olduğum için bozmak istemedim....barışa kızmana lüzum yok senin içinde benim içinde kötü bişi dememiş sadece jantlar için uğraştığımı ve emek verdiğimi kendisi en az benim kadar bildiği için böyle birşey yazmış yorumuna saygım var sen öyle beğeniyor olabilirsin çok doğrudur normalde yani sadece yorumun için içten teşekkür ederim hepimize kazasız belasız
sağolasın barışım Allah razı olsun yorumda terslik yok kusurda yok arkadaşta yanlış anladı sadece o kadar![]()
Allah razı olsun cümlemize kazasız belasız sürüşler
eyw kankacım sağolasın resimler biraz kötü ama inan bana şanssızlık oldu kanka koray ve emrah yeni fotoları daha güzel mekanda daha prof çekicek inşallah zaten Allah nasip ederse canlıda görürsün....şu sürpriz aklımda kaldı hala
iki yorumdada yanlış yok sen yanlış anladın düzeldi tekrar teşekkür ederim kardeşim
eyw kankacım sağolasın
bak bu 3. teşekkürümsağol cümlemize kazasız belasız inşallah
![]()
sen bana ne zamandan beri ismimle hitab ediyorsunhiçbişey için kusura bakmadımda bana kenan deme bidaha
ne bilim aşkım de canım de ama kenan deme hahahahhahaha
sağol ramiz dayı ( valla dayanamadım bu kelimeye gider diye şaka yapim dedim)
tekrar teşekkürler cümlemize kazasız belasız cezasız keyifli sürüşler![]()
hondayı severim ama bazı hondacılar yüzünden nefret geldi bide jdm furyası çıkardılar oda üstüne tuz biber oldu stickeri yapıştıran jdm ci oldu , bu arabadaki emeğin öyle böyle değil o kadar yaptıktan sonra kötü yorum gelmesi insanı üzer fakat şu an tr deki bana göre en güzel si, Soner kardeşimde gözü gibi bakardı buna üstüne titrerdi seninde pek farkın yokallah kazasız belasız binmeyi nasip etsin araban hiçbir şekilde kötü yorumu haketmiyor
![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
maşallah allah kaza bela vermesin .
maşşallah kenan abi biraz geç oldu ama türkiyede görüntü olarak yeri çok çok çok farklı bir araç tekrardan maşallah allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin abi
34 Si 5332
eyw abicim çok çok teşekkür ederim bende elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışıyorum zaten fazlada bindiğim yok inşallah ilerleyen zamanlarda ufak tefek değişiklikler olacak o zaman daha güzel umarım Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin tekrar teşekkür ederim....
çok teşekkür ederim renk hakkında güzel yorum almak beni sevindiriyor
sağolasın kardeşim senin arabayı gördüm toginin orda gecenlerde baktım sağıma soluma göremedim seni maşşallah senin araçta çok güzel duruyor çok sade tam benim tarzımda inan bana kolay kolay sedan Sİ beğenmem ama senin arabanı çok beğeniyorum rengiyle falan çok şekil duruyor Allah cümlemize kaza bela vermesin inşallah....
Yıl sonu kampanyaları ile ilgili bilgi verirmisin abi kaçını peşin verdin sen? 2011mi yazıyo ruhsatta 2012 diyemi çıkardın? 90larda çıkardıkları eg kasayı tekrardan 0 olarak satışa sunan hondaya burdan teşekkürlerimi iletiyorum![]()
eyvallah abim saolasın okey patlatmıştık bide tolga abimle ufaktan sohbet ettik köşeede duruoduk.Senn kadar güselleştiremesekte uğraştık elimizden geldiğince abi bende çok seviyorum sadeliği![]()
34 Si 5332
sağol kardeşim ne yapalım sağlık olsun başka planlarım var zaten boyanacaktı....dedimya normalde gitmem oraya buraya ama o akşam mecbur kaldım eg ile çıkmaya böyle bişey geldi başıma sağılık olsun
hakikaten o kadar genç duruyormu yaa çok sağol kardeşim eğer gerçekten böyle düşündüysen emeklerimin boşa gitmediğini birkez daha anlamamı sağladın çok teşekkür ederim
togiyi görürsen deki kenan abi sana adammıymış o diye soruyo deolsun kardeşim araba sağlam duruyor ben çok beğeniyorum tanışmadan önceleride dikkatimi çeken bir araçtı...ama ben sadelikten az biraz taşıcam gibi lakin beğeneceğinizden eminim
![]()
tabi abi sölerim ya ne demek bu sıralar sen benden daha fazla görürsün onu aslında bigün buluşalım hep beraberyıkılalım gülmekten abi sen yap zaten beğenilir
![]()
34 Si 5332
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)