tabiki yaşarım,cok guzel olur bencede,havalar güzel olunca,sencede bır sakıncası yoksa,araclarıda bı denıyelım,ben öle roll moll anlamam ama zevkli olur diye düşünüyorum :)
Printable View
ulan sticker'ların hakkıydı waffle :D hem waffle mıydı lan o zehirleniyoduk
yok canim ne sakincasi olsun bilakis zevkle
bizimki deneme degil hakancim bizimki makara kukara maksat muhabett olsun
o zaman havalarin musait bi gun once guzelcene bi wax day ( cilalayalimki surtunmeyi en aza indirirelim ahuahuah ) yapiyoruz aksaminada cikar iki sikariz :D
afedersın ama stıcker'ları saıt kardesım yaptı,sana noluyo? arada sende sebeplendın ıste yemege say serfsız :D
aynen yasarım,sızın cıla yaptırdıgınız yerde cılamızı yaparız,yemeklerımızı solerız ,makara kukara derken aksam olur cıkar ıkı stres atarız :)
tamam yerimizde garantilendi ohh :) saolasın valla :)
Hakan,bıraz once Uphıll de gazlıyan senınkımıydı?
Gercı kac Laci var bılmıyorum...
Yahu o nasıl ses,yıktı gectı ortalıgı...
hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin iyi dileklerin içinde çok saol :)
10 Maşallah :)
Yok yahu,pazar gunu,oglen saatlerı...
Batı atasehır...
olm senınkide yıkık nie avutuosun kendini :D
Jantları krom ıdı galıba...
Bızım evın onunden caddede ılerı gerı 2 tur attı ve yurudu gıttı...
Bugün yeşilyurtta egzos sesi yıkıyordu maşallah :) :)
ulan daha arabamı bıle gormedın maloş :D benımkı gıbı baska bı tane daha bul ben o arabayı sana bedava verıcem !! :D hırbo :D
kanka ben o arabaya zamanında baktım 135 bın tl lık hasarı var :D ve onlar sadece tramere yansıyan :D
aynen abı yıkık olan araba o..sacma sapan bısey :D
kanka o arabayı biz topladık hemen hemen (aynı arabadan bahsediyor isek) 135 bin tl lik hasar çıkmadıda neyse önemli değil pert perttir sadece malzemelerin dışarıdan gelmesi çok uzun sürdü o kdr :)
arabayı gördüysen çift airbag ön sol far kaput tampon sol çamurluk ön cam..ön travers taşıyıcı aks butun kulaklar kırık motor konsola kaymıs vaziyetteydi aynı araba ise tabi...
amk neyin geyiğini yapıosak...
Elalemin korveti döndü dolaştı bizi gerdi :D