çok tesekkur ederim,Allah c.c razı olsun :)
Printable View
Ooo yeni gordum hayirli olsun:) sevindim valla:)
Adv jantla z06 body kiti be zaman alicaz:D
maşallah hayırlı olsun...:)
ooooooooooo sonunda geldı hadı hayırlı olsun renk bence harıka.allah kaza bela vermesın
Abicim hayırlı uğurlu olsun. Allah ağız tadıyla en güzel günlerde kazasız belasız cezasız binmek nasip etsin inşallah:)
Rengi, manuel oluşu, üstündeki parçaları ve en önemlisi özel bir seri olması muhteşem birşey:)
Ben hiçbirşey yapamadım daha çok yardımcı olmak isterdim asıl ufacık bir yardımım bile olmadığı halde benden bahsedip teşekkür ettiğin için ben teşekkür ederim:)
Allah herzaman gönlüne göre versin numaram var ne zaman istersen mersinde bir kardeşin var:)
jant haric araba herşeyi ile güzel Maşallah, hayırlısı olsun
maşallah kazasız belasız
Hayırlı uğurlu olsun herşeyile dörtdörtlük bir araç Allah kaza bela göstermesin.
maşallah manuel bır vette paha biçilemez :)
Bilader gule gule kullan :), Kafası calısan bı adam oldugun bellı manual almssın :D. Hakan bana pm at, kaca aldın bu arabayı ?
hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela vermesin.
kendim araba bulmuş kadar sevindim :D
uzun zamandır arıyordunuz fakat sonunda pek güzel bir araca sahip olmuşsunuz , rengi - duruşu - z51 olması maşallah herşeyiyle dört dörtlük. Allah kaza bela vermesin , iyi günlerde binin. :)
Yakışır kardeşime, Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
duz vıtesı gordum o topuz bana gırdı sankı:D:Dmasallah masallah....
Kazasız belasız güle güle kullanın hocam. Rengi baya güzel.
Bayiden sipariş etsem bu renk manuel tercih ederdim :) maşAllah ağız tadıyla binmek nasip olsun.
Kazasız cezasız surusler.
masallah kazasız belasız sürüşler :)