hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..
Printable View
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..
yanlılmıyorsam 1 kez tekirdağ'a giderken görmüştüm aracı :) çok temiz ve güzel duruyordu fazlada basmıyordu sahibi :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin :)
hako başkan güle güle kullan.sonunda buldun gönlüne göre,çok sevindim senin adına.Allah nazarlardan korusun
kazasiz belasız kullanın.
kafaniza yatan bir araç bulmaniz sevindirici=)
renk duruş harika beklediğinize değmiş iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah
Allah c.c razı olsun kardeşim,buna bınmeyı dusunuyorum,zor bela buldum hemde içime sinen bişey oldu :) hayırlısı diyelim z06 alana kadar bu kahrımızı cekıcek :)
çok teşekkür ederim saolun :)
kanka çektiricem merak etme,sence ben o motorun orda kalmasına musade edermıyım? :D
Allah c.c razı olsun çok tesekkur ederim :)
Allah c.c razı olsun çok saol,valla bigün araba ararken yollarda can vericem galiba :D
kanka allah kaza bela vermesin güzel günlerde kem gözlerden uzak kullan...
en kısa zamanda test sürüşünü yapmam gerek bende alıcam biliyorsun :)
hakan allah iyiliğini versin ya " o plaka içine kaçıyo" yazdın lan dedim noluyo " komandosu var" diyince anladım ama koptum :D:D:D:D
Maşallah kazasız belasız kullanmanız dileği ile ..
hayırlı olsun hako maşallah guzel fotolar bekliyoruz ha :)
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
aman satma bidaha :D
çok saol Allah c.c razı olsun kardeşim :)
amin..çok tesekkur ederim saolun :)
çok tesekkur ederim..aynen sahibi gazlayan sıkan biri değildi..usul usul kullanıyodu :)
eyvallah aybarsım çok tesekkur ederim kardeşim,senınde hakkını odıyemem kardesım cok saolasın :)
cok tesekkur ederim saolun :)
Allah c.c razı olsun çok tesekkur ederim..bakımı bıraz zor olucak ama cilananınca bıseye benzer dıye umud edıyorum :)
maaşallah çok güzelmiş allah kaza bela vermesin.
Maşallah ama bunu kutlamak lazım yani kurban vs. bi baklava maklava getir de yiyek başkan :D he cilasının eksiğini tamamlayak da fotoğraf işi bende :))
tekrar masallah dıyım hakan yanlız bı onerım var renk tası capagı cok bellı eder hanı ben olsam seffaf kaplıyolar ya tastan copten zedelenmesın dıye boyada korunmus oluyor ılerde cok goze batıyor sonra
maşallah renk olayı bitiriyor :)
advan koyulduğunu düşünemiyorum bu araca :) nazar değmesin inşallah güle güle kullanmak nasip olsun
vayy.mutlu sonları seviyoruz :) . maşallah allah kaza bela göstermesin
tekrardan maşallah alına bilecek en iyi aracı aldın bence kazasız belasız kullanman dileği ile :)
eyvallah azizim cok saol gardaşım,yaw bıtane daha var bunun sıyahı twın turbolu ama gel sanada onu alalım :)
hee yaw tusuna bastı adam bız sasırmıs gozlerle ''bu seytan ıcadıdır !! amerıkanın bır oyunu olsa gerek !! '' dıyerekten sokme kararı aldık :D komandosuda var haa :D
cok tesekkur ederim saolun :)
kanka cekebileceğimin en gralı bu,yek megapıksel var olum,telefon bile isyan ediyo degıstır benı diye :D cok saol kankam ıyı dıleklerın ıcın :) semıh efendı nerde ? gözüne sokucam bunu..adam bunalıma sokmustu benı artık :D
saol kardesım,valla z06 alırsam bu gıder..gözünün yaşına bile bakmam :D