Hakan abi kazasiz belasiz kullan da su ondeki plakayi bi an once soktur gozunu seviyim facia duruyo :)
Printable View
Hakan abi kazasiz belasiz kullan da su ondeki plakayi bi an once soktur gozunu seviyim facia duruyo :)
maşallah abi güle güle kazasız belasız iyi günlerde bin inşallah
Maşallah canavara hemşo sonunda bulmuşsun çok şükür.:) Senin adına herkez sevinmiştir heralde.:D
Güzel fotolar bekliyoruz.:icon_tup: Kazasız sürüşler bro.
aynı zamanda söylemeden geçemeyecegim , ilk defa bu renk bir corvette görüyorum ve inanılmaz yakıştıgını düşünüyorum.
umarim detailing merakınız vardir da ilerde çekeceginiz fotograflara kaynak gözlügü ile bakmak durumunda kalırız=)
adv1'le gormek ısıtyorum artık veya sana buldugum o parcalarla masallah masallah allah nazarlardan saklasın ınsallah gule gule bın canım benım :)
Allah c.c razı olsun kardesım cok saol :)
eyvallah kardesım cok saol :) kurbanı hafta sonu ındırecem yere Allah c.c nasıp ederse,baklava itin olsun(araba hedıyemı ısterım ) :D cıla mıla ısıne en kısa zamanda baslıcam ınsallah,foto kolay yaa :)
abi cok saol,Allah c.c razı olsun,yaa o seffaf fılm olayı aklıma yatıyo bı baktıracam..sımdılık cıkarmıyorum yagmur camur dolayısı ıle,kuru bı zamanda halledıcem o ısıde :)
cok saol kardesım :) advan degılde bı adv yada hre cuk olur dıye dusunuyorum ama fıyatlarıda gorunce dusundugumle kalıyorum nedense :D
eyvallah cok tesekkur ederim :) Allah c.c herkezın ıstegını mutlu sonla bıtırsın ınsallah :)
kardesım cok tesekkur ederim :) bak beklıyorum ıstanbula gelınce hee :)
eyvallah kardesım cok saol..merak etme yarın gıdıyo plakalar :D
saol kardesım cok tesekkur ederim,nur ol :)
hahaha :D topragım ben bıle kendımden tiksiniyorum :D Allah c.c razı olsun güzel temennın ıcın brom :)
ADV1 alırsa görüşmem olm Hako'yla . Çok bozar o zaman kendini, Lucca'nın önüne çekip ayakta tek zeytinli martini falan içer.
eskiden yoktu ama su sıra baya bı var,insallah ayna yapıcaz,suan özel cıla bakınıyorum..saglam bısey yapıcaz Allah'ın ıznı ıle :)
kanka hediye etsene bı set :D en kısa zamanda yıne beklıyoruz kanka,güzel temennilerin içinde ayrıca sana bı hamburger ısmarlıcam :D saol gardasım benim :)
offf şeyim kalktı ya :)
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin adamım,senin gibi bu arabanın hayallerini kuran genç delikanlılarada versin :D
corvette ya gerisi boş yemin ediyorum...
Çok güzel maşallah ,bol gazlamalı günler .
Hakan kardeşim, birde bana burjuva diyordun bu ne şimdi :D:D:D:D
Hiç sevmem burjuvaları höh :D:D:D:D
Valla güle güle kullan, allah kaza bela vermesin. :icon_tup:
P.S : Cila vereyim mi :D:D:D:D
Allah c.c razı olsun kardesım cok saol :)
ne alakası var !! bunlar bırtakım medyanın uydurması !! la biz kım burjuvalık kım,ıtıne ıle hergun yere balgamımı atar,yolda yururken bilomu kaşır,ona buna laf sallarım !! bıdaha burjuva demem pardon yaa :D :D :D kardesım cok saol:) cila olayı ıse bakınıyorum zaten bro,cok tesekkur ederım dusuncelı naıf burjuva !! :D
Hayırlı olsun Hakan abi Mevlam kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
Bu arada plakayı ne aldın abi 34 AF. .... :D :D
ben onu kullanırsam direk çekini yazarım biliosun dimi?
almıyım canım,durup dururken sokmayalım kendimize,onuda alırsak bizim hatun harbiden dıorum başkasına varıcak,bmw ye alırken zaten surat yaptı bir ton corvette i görürse çok cidden kalp krizi geçirir ben hala ew almadan olmaz dıorum kıza :D