cok tesekkur ederim saolun :)
eyvallah kardeşim Allah c.c razı olsun,dur daha uygulama yapmadık ozaman prof fotolarla paylasıcam insallah :P
Printable View
maşallah abi ALLAH kaza bela vermesin..
Buradanda masallah dıyeyım ;)
Dıreksıyon,Far,boya ve Pistti unutma kardesım ;)
rengi ne kadar güzelmiş, güle güle kullanın
maşallah,çok özel bir araç gerçekten..hele manuel olması çok büyük bir keyif vermeli :) Allah kaza bela vermesin..
Hako maşalllah , Allah kaza bela vermesin , güzel günlerde kullanmayı nasip etsin , gönlüne göre olmuş ona ayrı sevindim :)
maşallah abi kazasız belasız suruşler
bu kadar zaman aramana kesinlikle değmiş ozellikle rengi çok güzel
saol abi :) direksıyon ıcın aırbag bulunursa yeni tıp takılıcak,yoksa üzerindeki direksiyon ile devam ne yazıkki,tipi benimde hoşuma gitmiyo ama napalım :) far ve boya parlatımı cila gelince yapılıcak artık şimdilik uygulama için kafama göre bir cila bulamadım..pist için sabırsızlanıyorum zaten :)
cok tesekkur ederim saolun :)
Allah c.c razı olsun cok tesekkur ederim,manuel baya zevklıymıs otomatiğine göre :)
Allah c.c razı olsun kardesım cok tesekkur ederim :)
yine gonlune gore bulmussun abı kazasız belasız bınersın ıns.
Maşallah çok güzel duruyo, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah,Mutlu son:)
Maşallah, iyi günlerde kullanmak nasip olsun. :)
Ooo yeni gordum hayirli olsun:) sevindim valla:)
Adv jantla z06 body kiti be zaman alicaz:D
maşallah hayırlı olsun...:)
ooooooooooo sonunda geldı hadı hayırlı olsun renk bence harıka.allah kaza bela vermesın
Abicim hayırlı uğurlu olsun. Allah ağız tadıyla en güzel günlerde kazasız belasız cezasız binmek nasip etsin inşallah:)
Rengi, manuel oluşu, üstündeki parçaları ve en önemlisi özel bir seri olması muhteşem birşey:)
Ben hiçbirşey yapamadım daha çok yardımcı olmak isterdim asıl ufacık bir yardımım bile olmadığı halde benden bahsedip teşekkür ettiğin için ben teşekkür ederim:)
Allah herzaman gönlüne göre versin numaram var ne zaman istersen mersinde bir kardeşin var:)
jant haric araba herşeyi ile güzel Maşallah, hayırlısı olsun
maşallah kazasız belasız
Hayırlı uğurlu olsun herşeyile dörtdörtlük bir araç Allah kaza bela göstermesin.
maşallah manuel bır vette paha biçilemez :)
Bilader gule gule kullan :), Kafası calısan bı adam oldugun bellı manual almssın :D. Hakan bana pm at, kaca aldın bu arabayı ?
hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela vermesin.
kendim araba bulmuş kadar sevindim :D
uzun zamandır arıyordunuz fakat sonunda pek güzel bir araca sahip olmuşsunuz , rengi - duruşu - z51 olması maşallah herşeyiyle dört dörtlük. Allah kaza bela vermesin , iyi günlerde binin. :)
Yakışır kardeşime, Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
duz vıtesı gordum o topuz bana gırdı sankı:D:Dmasallah masallah....
Kazasız belasız güle güle kullanın hocam. Rengi baya güzel.
Bayiden sipariş etsem bu renk manuel tercih ederdim :) maşAllah ağız tadıyla binmek nasip olsun.
Kazasız cezasız surusler.
masallah kazasız belasız sürüşler :)
maşallah kazasız belasız hayırlı ugurlu olsun ...
Maşallah renk mükemmel , hemde manuel ben bunla yaşlanırım walla. Kazsız belasızz hayırlı olsun , o kadar aramanın karşılığını almışssınız.
Maşallah çok güzel..
hayırlı olsun oncelikle allah kaza bela vermesin masallah cok güzel bi arac
Cok iyi bee !! Rengiyle durusuyla hakkatten kusursuz bi araçmış..Kaliteli fotograflarla bi kez daha hayran kalcagımızdan süphe yok :)
Allah gönlüne göre vermiş..Kazadan beladan korusun rabbim :)
Maşallah çok güzel bir araç eski sahibi aracı baya az kullandı o da yeni almıştı yanılmıyorsam (sanırım 1 sene).
Güle güle kullanman dileğiyle
maşallah...
tekrar MAŞALLAH başkan :) bu kalıcı olsun artık