Hako hayırlı olsun çok güzel maşallah.kazasız belasız birazda uzun süreli kullan ki forum biraz relax olsun yeni arayışına kadar:D:D
Printable View
Hako hayırlı olsun çok güzel maşallah.kazasız belasız birazda uzun süreli kullan ki forum biraz relax olsun yeni arayışına kadar:D:D
Şaka bi yanada senin işin cidden zor amerikana alışan biri olarak :)
eee amcanin shell den fullersin depoyu :D
maşallah Allah kaza bela vermesin. demekki güzel bi araca sahip olmak için para değil emek gerekiyormuş, beklediğinize değdi :)
Foto istiyoruz :D
bir kere o benim amcam değil amcaoğlum..ıkıncısı fulllesem nolcak yıne para verıyoz !! ucuncusu tıpıne attırayım su arabanın bı kac fotosunu cek a.q :D
cok tesekkur ederım :) aynen katılıyorum sıze :)
tholl-ga nıcklı hırboya sole kardesım,kıcını kaldırıp tenezzul ederse cekıcez ınsallah :D
dostum Allah c.c kazasız belasız sürüşler nasip etsin :) çok beklemişsin ama bekledigne deymiş dogrusu..
Yarin cikariyo musun guzelligi abi ? :D Bi de fotograf icin pm yolluyorum :)
maaşallah allah nazarlardan kazalardan belalardan saklasın
manuel olması onu ayrı bir dünyaya sokuyor tabii
renk de çok çok güzel
güle güle kullanın :)
Ben arabalarından çok seni tebrik etmek istiyorum. Çok azimlisin ve istediğin arabayı bi şekilde, bi yerden bulup alıyosun. Gerçekten tebrik ederim seni böyle güzel arabalara ulaşıp, sahip olduğun için... :)
Arabaya diyecek tek bir kelime yok zaten, maşallahtan başka.... Kazasız belasız...
kanka allah kaza bela vermesin, güzel günlerde güle güle kullan kardeşim yine bulmuşsun gönlüne göre olanı bi ara geliyimde azcık gazlayak :))
çok teşekkür ederim saolun :)
çok tesekkur ederim,cok zor oluyo ama Allah c.c'ın yardımı ile bi şekilde karsıma cıkıyo işte,güzel sözlerınız ıcın cok tesekkur ederım :)
eyvallah yücelim cok saol kanka,gel tabi yaa özlettin kendini :)
Maşallah Hakan kazasız belasız kullanmak nasip olsun..
maşallah allah kaza bela vermesin bide manuel tadından yenmez
bidene resim koyam :)
http://img857.imageshack.us/img857/8837/gdrgdrgdrgd.jpg
maşallah çok çok güzel...
Masallah abi, Allah kaza bela vermesin, renge hasta oldum. Boya kodunu yazarim bi yere :)
maşallah hako hergeçengün daha güzel duruyo :)
ibo gardasım,arabayı yıkatmadım bıle sadece cektıgımız telefon ıphone olunca guzel gorunuyo, dlkajdlkjasdlja :D saolasın gardasım eksık olma :)
kanka headers dahıl komple borla kit var,vararam air ıntake,yazılım.. bunlarda baska standart z51 paket işte..cocugumu kesırım arabamı kesersen? :D
59 görünce mutlu oldum ya aracı nereden almıstınız tekırdagda mı ?
maşallah kazasız belasız....
hayirli olsun..Allah kaza bela vermesin
maşallah allah gönül rahatlığı ile kazasız belasız binmeyi nasip etsin
hmmm .
masallah kazasız belasız kullanın çok güzel araç