maşALLAH kazasz belsz:)
Printable View
maşALLAH kazasz belsz:)
maşallah abi kasasız belasız hayırlı ugurlu olsun sevdiğin bir renk olmuş buda ayrı güzel :D
Allah c.c razı olsun cok tesekkur ederim :)
cok tesekkur ederim,valla bilmiyorum burda gördünüzmü ama ben baya bır sure aradım..sallamıym 5 ay kadar falan,ılgınctırki piyasada temız arac bulmak ımkansız hale gelmiş..sizde benim gibi eşe dosta haber verin en olmadı..keza temız araclar suan garajlarda saklanıyo..ben şükrediyorum bulabildiğime..ki az cok corvette pıyasasını kımde ne var ne yok ıyı bıldıgım halde 5 ay kadar surdu..Allah c.c yardımcınız olsun,bana haber gelirse bende size haber veririm temiz bır corcor cıkarsa bıtane daha..
Hayırlısı olsun. 41 kere maşallah :)
Hakan çok güzelmiş be. Rengine hasta oldum.
Maşallah Nazar değmesin :)
maşallah abi ALLAH kaza bela vermesin..
Buradanda masallah dıyeyım ;)
Dıreksıyon,Far,boya ve Pistti unutma kardesım ;)
rengi ne kadar güzelmiş, güle güle kullanın
maşallah,çok özel bir araç gerçekten..hele manuel olması çok büyük bir keyif vermeli :) Allah kaza bela vermesin..
Hako maşalllah , Allah kaza bela vermesin , güzel günlerde kullanmayı nasip etsin , gönlüne göre olmuş ona ayrı sevindim :)
maşallah abi kazasız belasız suruşler
bu kadar zaman aramana kesinlikle değmiş ozellikle rengi çok güzel
saol abi :) direksıyon ıcın aırbag bulunursa yeni tıp takılıcak,yoksa üzerindeki direksiyon ile devam ne yazıkki,tipi benimde hoşuma gitmiyo ama napalım :) far ve boya parlatımı cila gelince yapılıcak artık şimdilik uygulama için kafama göre bir cila bulamadım..pist için sabırsızlanıyorum zaten :)
cok tesekkur ederim saolun :)
Allah c.c razı olsun cok tesekkur ederim,manuel baya zevklıymıs otomatiğine göre :)
Allah c.c razı olsun kardesım cok tesekkur ederim :)
yine gonlune gore bulmussun abı kazasız belasız bınersın ıns.
Maşallah çok güzel duruyo, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah,Mutlu son:)
Maşallah, iyi günlerde kullanmak nasip olsun. :)