Maşallah dyno versini merak ediyorum.
Geçtiğimiz hafta dyno üzerinde 188 hp verdi fakat bu hafta turbo pallerinde ve yakıt sisteminde büyük değişiklikler yaptık.Artık %50 daha fazla mazot basıyor ve daha yüksek basınçla yani net olarak 200+ hp diyebiliriz.Deneme videoları,0-100-50-150 videoları bronz balatadan sonra yayınlamayı düşünüyorum.
Passat B5 TDI
bahattin maşallah aracı doldurmusun hatırladınmı beni
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
güzel şeyler yapmışın ben işin içindeyim hiç bir sey yapamadan bekleyıp duruyoruz hayırlı olsun kardes allah kaza bela vermesin
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Beni bindirdin dün arabaya ilk baskı gitti sonra intecooler hortumu yüke dayanamadı tabi![]()
Erkut abi ile birlikte binsek ne olur acaba![]()
herşey çok güzel oldu şuan yakıt sistemi 20kişilik bir minibüs kadar yakıt basıyor dip gaz.. stock ecu 200hp üzeri aldık daha ne olsunkendi arabam kadar içime sindi daha yapılcak çok şey var hatta benim arabadan daha çok içime sindi yav
![]()
RACE WERKS
neyin peşindesiniz olm siz greenpeace eylem yapcak sizin yüzünüzden =)
Bugün conta değişimi için silindir kapağını söktüm,hazır açmışken pd saplama,daha kalın sil.kapak contası,subap,kaval,lastik,üst kapak contası,emme ve eksoz manifolt contalarını da değiştirdim.Tüm gün ellerim yağlı olduğu için hiç fotoğraf çekemedim. Peki tdipower bugün aracı için ne yaptı? Hiçbişey yapmadı akşama kadar kızlarlaydıBu kız merakı sayesinde onu bu hafta geçerim
haftaya bugün bronz balata(***** 1-2-3 tutunma sorunumuz var yetmedi 4 te de sarsın
) ve hafta içi yeni yazılım.
Passat B5 TDI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)