kazasız belasız kullanma dileğiyle hayırlı olsun
Allah kaza bela göstermesin kardeşim, hayırlı uğurlu olsun. Sömestırda gelde bi tecavüz edelimm kara oğlana![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Hayırlı olsun.
Gule gule iyi gunlerde kullan
M tech I yapsana bodykiti, cok fazla yok degisik ve guzel olurbence makyajsiz 46 lara cok yakisiyo
kazasız belasız
O zaman Allah kazadan beladan korusun.. Kocaman maşallah çok temiz görünüyor 3 serisinin en sevdiğim kasası..
Yeni fotoğraflarını bekliyoruz![]()
http://www.youtube.com/watch?v=1M6kdQtm4wE
hadi bakalım hayırlı olsun maşallahı var![]()
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
hayırlı olsun kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
sağolsun beyler
baakkk sennnn
sağolasın kardesim benim, şuana kadar hiçbirşeyi sömestr kadar istemedim amg
sağolasın kardesim
ya aslında üzerinde mtech2 gelmeseydi ben ön arka csl koycaktım hatta bagaj falan ama üzerindekini çıkarmak istemiyorum şu anbakalım belki ilerde olur değişiklikler. öncelikli hedefim coil+jant şuan
atıyorum hocam
sağolasın abim, yaa öğrenci adamı emüç zorlar biraz yakıt bakımından, okul bitince inş
en kısa zamanda
ahahaha iyiydisağolasın
sağolasın kanka![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun. Eminim bu da çok güzel olacaktır. Siyah e46 görünce aklıma hemen şu araba geldi
+turuncu sinyaller![]()
aynen abim, maviyi sattıktan sonra cebimde 2009-2010 bir çok arabayı çok rahat alacak para vardı ama inan hiç başka araba aramadım
sağolasın hocambende de bir çok fotoğrafı var o arabanın, basıklık olarak aynı olacak gibi, ben 18" jant takacağım için lastikler daha çok gömülecek çamurluğa
bir takım smoke sinyal aldım zaten ama takmadım henüz, denerim olmadı turuncu zaten aklımda
![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)