Bobrekleri krom mu biraksan ki Sedat ya onden cok karanlik duruyo arabaCok da asabi, guzel duruyo ama az daha masum dursa iyi olur sanki
![]()
Bobrekleri krom mu biraksan ki Sedat ya onden cok karanlik duruyo arabaCok da asabi, guzel duruyo ama az daha masum dursa iyi olur sanki
![]()
Abi herşey çok güzel durmuş ön taraf yıkılıyo ama ön kapıdan arkaya doğru arabada bi boşluk gözüküyor çok sade durmaya başlıyo arkaya doğru varmı yapcağın bişeyler ? CSL Bagajdır ? LED' li Stoptur ? vs vb Kazasız Belasız Sedat abi Masallah![]()
sağol kanka teşekkür ederim
bu kadar koşturmaca sonunda, maviyi sattığıma değecek bir araba ortaya çıkması benimde en çok sevindiğim noktateşekkür ederim kardeşim
sağolasın kardesim benim
ahahaböbrekler karbon hoşuma gidiyor ya, belki ilerde önü renklendirmek için turuncu sinyal koyarım
ön taraf çok karanlık olmasın diye amerikan park yapmıstım aslında
teşekkürler
ahahaha playboy
kanka arkada öndeki kadar güzel durmuyor anlamadım gitti
eyvallah kardesim. arkaya egzoz ve led stop gelecek tabi ki, csl bagaj takacağımı sanmıyorum ama arkası değişecek![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
maşallah çok şık olmuş bide M ayna lazım güzelliğine güzellik katar![]()
eline saglık 10 numara olmuş gene araç cok güzel duruyorpek anlamam ama turuncu sinyal nasıl olur acaba
![]()
JoYTeaM
sedatım kazasız belasız kardesım her zamankı gıbı cok guzel olmus ama izmirde fiber net yolları ıcıne ettı fazla gezemessın soleyımbu arada porsche cayenne s aldım gelınce cekelım resımlerı ama fazla uzakta olmasn km de 1 tl yakıo
![]()
m ayna ile kafamdaki ilk aşamayı bitiriyorum, bir süre böyle binerim heralde![]()
daha sonra egzoz, led stop belki arka tampon eklenecek, son şeklimiz..
![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Ne zaman çekiliyoruzYeni arabalarda tanışsın kardeş olsunlar Alman Alman.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)