Hakediyo tabii ne varsa yapıcaz GS ye orası ayrıda Muratcığım sağ olsun şaheser gibi yapmış bir takım daha yaptırıp eve duvara asayım diyorum olmazmı :)
Printable View
yaparmıki ki bi tane daha :) güzel olmuş maşallah abi beğendim :)
Ellerine sağlık Murat
Kapak resmen baştan ressam niteliğinde + subap yuvalarıda dahil olmak üzere değerli bir korunulcak eser haline getirilmiş...
Hayırlısı olsun
thx.
valla uzun sürdü ama bitti. bir tane daha yaparmıyım bilmem. inanmam lazım :D
diğer ürünlerin testi de devam ediyor...
http://img502.imageshack.us/img502/1108/img6376b.jpg
maviyi kesince marş basıyor :p
Hayirli islerr:) fazla iyi olcakk galiba
maşallah GS ye :icon_tup:
http://a1209.hizliresim.com/11/b/cv961.jpg
bu koltuklara 4 nokta emniyet kemeri aranıyor ( tercihen sarı renk)
maşallah.
murat abi kapak konusunda grüntü 10numara, flow testine sokabilecğein bi yer var mı :S işçilik çok güzel duruyor.
sağol alican. teste girmedi. profesyonel iş olarak yapmıyorum sonuçda. ama eskisinden iyi olacağına adım gibi eminim :)
flow testini ben şundan sordum hatlar cok düzgün duruyor, parlatmayı vs. de çok güzel yapmışsın değerlerii yüksek olucak bence:) prof gibi olmuş, yapmıyorsun ama olmuş yani 1000kere:)
Eskiden ölçüm mü vardı Alican'ım. :) Çalındı, kayboldu, bulundu diye olay olan Mini Cooper S kapaklarının üstündeki işleri gördükten sonra eline taş motorunu alıp kapağı arabadan bile sökmeden portlayan ustalardan sonra bu kapak orjinalden çok daha iyi olmuştur. Belki %100 olabilecen en perfect olmayabilir ama orjinalden çok daha iyidir.
He getir ölçelim diyen varsa ölçeriz yaw. :)
çok parlaması istenilen bir şey olmadığı için parlatmak istemedim. hatlar düzgün olsun, set olmasın ve supaplara ulaşana kadar olan yolu olabildiğince düzlemeye çalıştım.
biz yol dyncusuyuz. yolda görücez flowu :)
şuayb abi bu kapak bence zaten olmuş, murat abi bence port polish yapıcak seviyeyi zaten fazlasıyla da aşmış görünüyor bana göre, kapak göndermek isteyen olursa alırdım şahsen murat abinin yerinde olsam :)
eywallah o zaman alican :)