masallah yaa emek var emek suayıp bahsetmıstı helal olsun...
Printable View
masallah yaa emek var emek suayıp bahsetmıstı helal olsun...
abi hırs yaptırdılar noldu gördün, sende yaptırma hırs askere gider ayak bana :P :) artık parlat cilala yapıyorum ben :D
iddialı dene zaten geçmeye git um'yi daha öncede söyledim ben olsam öyle yapardım:)
Evet pecocular, ne alemdesiniz? Nasıl gidiyor Galatasaray'lı aslan çalışmanız?
bir kaç eklenti yapıldı. yoğunluk dan zaman ayıramıyorum. bir bilemedin iki haftaya yürümeye başlar.
Yeni resim yok mu?
Kolay gelsin..
gelecek yakın zamanda.
190 n zaman olmuş :)
eren ilanın neler yapıyor bak gördünmü. yürümüyor a çıkarmışın adımızı 190 hp sökük gtiı 3 4 boy geçti yazarak :)
Umut abi tech'teki satılık konusuna 190hp sökük 206 geçmişsin falan yazınca dedim herhalde gs 190hp. O akşamda masada konuşurken tahmini güç 180 190 demiştiniz ya ondan.
Yoksa 174 olsun kardeşim fark etmez. Biliyorsun maksat gönüller bir olsun :)
Hem yürümüyor bilmeleri daha iyi. Öbür türlü gözüne kestirdiğin kaçıyor:D :D
Maşallah :) Orası aymerkezin otoparkı sanırım. Allah kaza bela vermesin :)
Millet ayarli olsada ayarsiz arac die bahane bulur bizimkilerde ayarsiz rolle gider bide 190hp der:D bu camiada icin temiz olmucak:D kurtlar vadisi gibi :D
Umut abi hala yalanci dynonun etkisinde kalms hani 189hp iken stock ug 206 ile yanyana gidiyodu ya:D o dynonun icinden hamster cikti:D
Dostlar,
Ben hicbir zaman kimseye catkapi deneyelim demedim. Bana diyenler oldu kirmadim denedim. GS denemesindede onceden haberlesildi. Ortak karar alinan birgunde bulusuldu aksaminda denendi. Ayari tamdir yarimdir eksiktir bilemem.
Ozetleyelim: Williams 174 hp bir 206dan her devir ve viteste hizli.
Bu sekil konusmak istemiyorum ama sanki kendi kendime hayal goruyormusum gibi imalar hissediyorum. Hos degil.
Gs artik daha hizliymis. Denenir bu seferde 206 gecer. Olabilir mumkun. 1 avuc civata. Yeter ki detaylara takilmayalim gonuller bir olsun:)
Nisan ayina kada arabayi rollere cikarmayi dusunmuyorum. Nisan ile birlikte isteyen her 206 ile denerim. Videolar cekilir paylasilir. Muhabbet edilir sohbetler edilir.
Ben efendilik ve sicak kanliligim dosthaneligim ile bilinirim. Konunun gidisati kotuye dogru gitmeden yazayim biraz dedim
aksini söyleyen yok zaten. mevzu olalı kaç ay oldu :) biz bu mevzuları başkası gibi sıkıntı yapsak, sen ilanı açtığında direk "hangi 206 o" diye atlardık :)) takılıyoruz. ama özeti düzelteyim 3. vites ve 206 nın devrinde aynıydık. 2. vites de evt Williams öndeydi.