RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Allah kaza bela vermesin çook güzel eyw. saolsın..
BE ORIGINAL
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı yanlmıyosam eski K vtec cok severdim istanbldayken maşallah allah kaza bela vermesn Eyw. çok teşekkürler...
maşallah çok beğendim çok güzel,19 yaşında vti sahibi olmak nasıl bir duygu ?
maşallah güzel duruyor
skunk 2 Nickli Üyeden Alıntı maşallah çok beğendim çok güzel,19 yaşında vti sahibi olmak nasıl bir duygu ? eyw. Ustam saolasın ...İyi gibi gbi
kkingvtec Nickli Üyeden Alıntı eyw. Ustam saolasın ...İyi gibi gbi yaşıtız bende çok istiyorum vtec ama hayal işte benimki asla gerçekleşemeyecek...
GökhanAk Nickli Üyeden Alıntı maşallah güzel duruyor Teşekkürler...
skunk 2 Nickli Üyeden Alıntı yaşıtız bende çok istiyorum vtec ama hayal işte benimki asla gerçekleşemeyecek... İnş. olur...Allah daha iyilerini nasip eder inş...
kkingvtec Nickli Üyeden Alıntı İnş. olur...Allah daha iyilerini nasip eder inş... eyw inş olur teşekkürler
rio Nickli Üyeden Alıntı kazasız belasız maşallah Eyw. Saolasın...
maşallah..
PaSSerBy... Nickli Üyeden Alıntı maşallah.. Eyvallah
19 yaşında böyle bi araç çok güzel
Çok güzel görünüyor Allah kaza bela vermesin...Maaşallah.
Fatih41 Nickli Üyeden Alıntı 19 yaşında böyle bi araç çok güzel Hastasıydık erken yaşta binmek nasip oldu Allah daha iyilerini sizlere nasip eder inş...
KAYA Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel görünüyor Allah kaza bela vermesin...Maaşallah. eyw. ustam saolasın ...
maaşallah güzl olmuşş kazasız belasız.
http://img844.imageshack.us/img844/1840/dscn2029l.jpg
ufkum1837 Nickli Üyeden Alıntı maaşallah güzl olmuşş kazasız belasız. teşekkürler..
skunk 2 Nickli Üyeden Alıntı yaşıtız bende çok istiyorum vtec ama hayal işte benimki asla gerçekleşemeyecek... Niye gerçekleşmesin ki ? Allah sağlık sıhhat verdikten sonra yapılamayacak şey yok.. İnsan yeter ki istesin..Karamsar olmaya gerek yok.. Araca da maşallah.. Çok yakışıklı duruyor Plakası da 11 numara.. 41 akar Kazasız belasız bin toprak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları