Maşallah. Allah kaza bela göstermesin...
Şu King'le RS'i satmadan bi rol yapalım
41RS172 Nickli Üyeden Alıntı Şu King'le RS'i satmadan bi rol yapalım Şakamısın olm
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Maşallah renk işi bitiriyor
.
maşşallah güzel araç.. kazasız belasız...
Dün kandıra sapağında ışıklardan kalkan araç sanırım sesi çok etkiledi beni maşallah
ridwan_1903 Nickli Üyeden Alıntı cocuklugumuz neydi be panpa
Güzel araç yanıyor adeta.. Maşallah..
41RS172 Nickli Üyeden Alıntı Şu King'le RS'i satmadan bi rol yapalım Şakamısın Volkan Abi Aldığın BMW yle yaparız..Mermi gibi RS inle nasıl rol yapalım şimdi
BE ORIGINAL
41RS172 Nickli Üyeden Alıntı Şu King'le RS'i satmadan bi rol yapalım OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı Şakamısın olm Volkan abinin aldığı BMW yle rol yapıcaz Ömer abi
Akhelmet Nickli Üyeden Alıntı Maşallah VTI gibisi yok Çok teşekkür ederim Arada ilgilendin mi bi başka duruyor araç
hh909 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Eyw. saolasınız...
otomania Nickli Üyeden Alıntı allah nazarlardan saklasın çok güzel ok gibi duruyor. Allah razı olsun
ensoztrk Nickli Üyeden Alıntı Memleketimin vtecleri ayrı bi güzel Allah tekerine taş değdirmesin maşallah İzmit'li vtecler bir başka Çok çok teşekkür ederim memleketlim
ozaslanf Nickli Üyeden Alıntı Maşallah. Allah kaza bela göstermesin... Çok teşekkürler...
tuncay Nickli Üyeden Alıntı Maşallah renk işi bitiriyor Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun dedik Tuncay abi Çok saolasın...
chare Nickli Üyeden Alıntı maşşallah güzel araç.. kazasız belasız... Çok teşekkürler...
SLH Nickli Üyeden Alıntı Dün kandıra sapağında ışıklardan kalkan araç sanırım sesi çok etkiledi beni maşallah Önceden orjinal egsozla cazır cuzur geziyoduk şimdi değişiklik olsun dedik beğendiğinize sevindim Çok çok teşekkürler...
tigerland Nickli Üyeden Alıntı Güzel araç yanıyor adeta.. Maşallah.. Kırmzı yaa ondandır Çok çok teşekkür ederim
Maşallah Allah kaza bela göstermesin çok güzel duruyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları