manuel klımayı dıgıtale cevırmek zahmetlı iş eskı sahıplerıde baya emek vermıs bellı.orjınal rds veya cd43 yakısır bu arabaya. kazasız belasız
manuel klımayı dıgıtale cevırmek zahmetlı iş eskı sahıplerıde baya emek vermıs bellı.orjınal rds veya cd43 yakısır bu arabaya. kazasız belasız
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Bana pis pis fotoğrafları atıyosun güzellerini buraya saklıyosun ya alacağın olsun
Sinyaller hakkındaki görüşüm biraz daha iyileşti ama her zaman turuncular favorim biliyosun abi![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
üzerinde orjinal teyp vardı ama tamirliydi, bu yüzden ses kalitesi çok kötüydü, şu an teyp amfi 2 sette focal component var, ses kalitesi güzel. Amfi ile cd43 uyum sağlarmı acaba?
Dijital klima belkide orjinaldir bilemiyorum.
Bu ara görüşemedik, özlettin kendini
Cd43 ilaç olurKlima orjinal bence çünkü BMW'nin de vw gibi belli bi ayarı olduğunu sanmıyorum mesela vw.de en boş arabaya sunroof rcd500 üste para verilip takılabiliyo
Eğer cd43'ün anfi çıkışı yoksa ki pek ihtimal vermiyorm interface kullanarak anfiye bağlayabiliriz.
Bende özledim abi başımdaki durumu biliyosun bi akşam buluşalım hasret kaldım ntk'ya![]()
Supercharged e36coupe
Connecting site...
Bu aracın eski sahibi de forumdandı ilk ondayken ilanını görmüştüm hatta.
Gümrük girişli fakat 91 model ve dijital klima var.
2 seçenek var o zaman ya bundaki de orjinal değil yada türkiyeye gelen araçlarda belli bir model yılından sonra dijital klima var![]()
Supercharged e36coupe
o zaman duzelteyım benhıc 96 altı bmw de gormemıstım dıgıtal. dogrudur cıkıyor olabılır tam bılgı sahıbı degılım . benım bıldıgım m52 motorla beraber dıgıtal geldıydı. sımdı ılanlara bakıyorum ılanlarda 94 olup dıgıtal klımalı olanlar nadirde olsa mevcut
edıt : dıgıtal klımalı e36 var mı dıye bakarken denk geldı. hem dıgıtal hem analog klıma ve nos baglantısı varmıs)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...48033614/detay
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
94 un 5. ayindan itibaren e36'larda dijital klima opsiyon olarak koyulmaya baslandi. Sonra da standart oldu.
CD43 ile amfi baglantisi yapilabiliyor. cok da tadinda oluyor. Daha da guzeli var ama bulmasi sikinti
Becker indianapolis
![]()
///Mürüvvette endaze olmaz.
Araca maşallah. Merak ettiğim diğer bi konu cd43 bulunabiliyor mu piyasada?
Drive to win!
Hayırlı olsun, bomba araç.
biraz kısa ama şimdilik bu kadar çekebildim senin için
e36 m3 varex - YouTube
Çok tatli bi sesi varcanlidada çok şahit oldğum biraz düz gitmiyor
![]()
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
peru m3 scirocco - YouTube
İnan'dayken bir videosu, öylesine..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)