Değişiyor kardeşim, renk değişikliği yapıcaksan en az 1500lira. Tanıdıgın eşin dostun varsa daha uyguna maledebilirsin.:icon_tup:
Printable View
Maşallah emeklerinize değer inşallah. :) Allah kaza bela vermesin. Nazardan saklasın.
Çok güzel olucak inş. ..
maşallah inş. istediğin gibi olur...
guzel bi işçilikle gerçekten mukemmel bişey cıkıcak gibi merakla bekliyorum kolay gelsin..;)
jantları orjinal kalsında gerisi zaten olur :) ilk boya atıldığındaki görüntüyü bekliyorum merakla bol bol resim plase
emek harcıyosun para harcıyosun olur istediğin gibi sürpriz çıkmaz renk kodu çok güzel geldi gözümün önüne :)
tahimini ne zmn çıakr kanka meraklanıyoruz bi görek şunu =) gidişinide görelim artık :)
çok iyi seçim yapılmış güzel şeyler çıkıcak ortaya merakla ve ısrarla bekliyoruz :)
eyw teşekkürlerde sanki biraz ucuz değilmi ? 2007 de ben crx i o fiyatlara boyattım ki uygun fiyatlıydı o zaman içinde.. 3000 den aşağı beklemiyordum açıkçası :D neyse bi bitsin bakalım iyi olursa ben crx ide boyatmayı dusunuyorum tekrardan sizin usta ile görüşürüz. Kaplama neden tavsiye etmiyorsunuz ?
çok güzel olacak anlaşılan merakla beklıyoruz :)
seçtiginiz renk çok güzel aracın bitmiş halini merakla bekliyor olacağım...