2. kez soruyorum
"merhaba benimde aklımda Rs var , ama gri en nefret ettiğim renktir alır almaz ya boyaya girecek ya kaplamaya.Bana nerede boyattıgınızı kaça mal oldugunu söylerseniz sevinirim."
2. kez soruyorum
"merhaba benimde aklımda Rs var , ama gri en nefret ettiğim renktir alır almaz ya boyaya girecek ya kaplamaya.Bana nerede boyattıgınızı kaça mal oldugunu söylerseniz sevinirim."
konuya bakmadan aklıma direk kırmızı olsa da şöle farklı renk rs görsek diordum.![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Gorusemıyoruz mınıcı
Sen ıcını ferah tut kardesım yapıcam rs e bı guzellık
Kanka 3000 lıralık bısey yok ufacık araba sonucta en kalıtelı malzemelerı alıosun boya fıyatıda ortada fıyat tamamen ustaya baglı ıster hıc ıscılık almaz ısterse 3000 alır![]()
1500 renk değişim için bedava. Yani işçilik iyi ise çok ucuz. Camları felan bile sökmeden mi yapıyorlar nasıl oluyor o fiyata.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
valla ılk 3. fotodakı halı gıbı olacaksa ,gerçekten mukemmmel ötesı bı renk bayıldım ,hayırlısı olsun güzel seçim...
Emınım kı GRİ den sonra iş bıttıkten sonra aracı komle deiştirmiş gıbı hıssedeceksın....![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)