hayırlı olsun cok guzel gercektende
Printable View
hayırlı olsun cok guzel gercektende
Hepinize teşekkür ettim arkadaşlar sağolun ben accordada bindim vtida ama gönlümde bi eg vardı ve gönlüme göre bi esay buldum sonunda Allah herkesin gönlüne göre versin ;)
Yılbaşı akşamı birlikteydik Alper'le arabasına binmekte nasip oldu gazlamakta boncuk gibi bir esay nadir esaylardandır gidişide can yakıcı maşallah kazasız belasız diyelim kardeşime yakışır ;)
Hayirli olsun Alper, gule gule bin kardesim guzel arac.
alper abim maşallahı var arabanın sonunda buldun demekki :) kazasız belasız..
nasibi varmış demek kardeşimin kalbi temizmişş :) güle güle kullansınn kazasız belaszzz
uzunca bır arayısoldu ama bence dedıgın gıbı nasip geldi bizi buldu
allah içine sindirsin,hayırlı ugurlu olsun alper,cemil..
mşşlh. ilk haftasında bile gayet iyi duruyor..
bu arada eg aşkı gerçekden farklı bende ek sedan ek hb'ede bindim ama hiç biri eg kadar zevk vermedi..dayanamadım gittim eg aldım :)
MasAllah guZel araba
Maşallah araç çok orjinalmiş,amca üzülmüştür ya arabadan ayrıldığına o ona can yoldaşı olmuştur :)
hayırlısı olsun kazasız belasız iyi sürüşler..
Hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah.
amcadaki hali daha iyimiş.. şimdiki haline acıdım aracın... kazasız belasız tekrar...
kazasız belasız :) cemıl kardeşimede şimdiden kazasız belasız diyorum eg sinde ilk turu ben atmak istiyorum :D içimdeki eg aşkı depreşiyo sizin yüzünüzden :)
maşallah kazasız belasız ne kadar güzel denk gelmiş böyle yaw baştan sonra okudum banada şöyle bir vti gelse ya ne kadar sevaba girerler he :D
Maşallah da bu kadar değer göreceğini bilmiyodum,mahallede 1 ay boyunca yatan manuel beyaz vardı :D
daha sonra nerde bilmiyorum :D hiçte ilgimi çekmezdi :)