Alper abi birtan abinin asker eğlencesindede konuşmuştuk.Hayırlısı olsun abi kazasız belasız bin
Printable View
Alper abi birtan abinin asker eğlencesindede konuşmuştuk.Hayırlısı olsun abi kazasız belasız bin
tesekkeur ederım hepınıze...Allah hepınızin gonlune gore wersın.....
cok özlemişim buraları çok:)
Hastasıyız dedeeee
maşallah gerçekten harika duruyor...
maşallah alper kazasız belasız.
Allah Kaza Bela Vermesin Çok Güzel Duruyor , Sunroof Noktayı Koyuyor :)
Alper abi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin :)
Hayırlı olsun. Güzel bir tesadüf olmuş. :)
Maşallah :)
Kazasız belasız olsun alper usta :icon_tup: Güzel dokunuşlarla 10 olur ;)
bana biraz daha müsade edin işçilik göstercem sizlere....
Alper abi ne zaman yapiyon yaw
Hayırlı olsun Alper.
maşallah kazasız belasız kullanmanız dileğiyle anlattıklarınız aynısını bende yaşadım ama olumlu dönen hiç olmadı çok şanslıymışınız Allah kısmet etmiş tekrardan kazasız belasız kullanmanız dileğiyle bende bakırköyde 1996 gri vtec buldum devamlı garajda yatıyor herzamanda toz toprak içinde 2010 da 97000 km deydi en son ağustosta baktıgımda 104000 km deydi araştırdım 1996 yılında almanyadan emekli olunca türkiyeye temelli dönüş yapmış ve 1996 yılında vteci almış ve ilk sahibi 60 yaşlarında okadar israr etmelerime rağmen aracını satmadı ve kesinliklede satmayı düşünmediğni söyledi maalesef onu alamadım yine bakırköyde 2 apartman yanımda beyaz sedan si olan bi amcamız daha var düz vites klimalı ama sunroof yok oda 180000 civarında ona satarmısın diye sormadım ama 1997 de bakırköye geldiğimden beri o kişide mutemelen ilk sahibidir bende paylaşmak istedim 2 araçta hala oldukları yerde yatıyor
Benim 2. kez f7r almam gibi maceralı olmuş ama bu tam film tadında olmuş okumaya doyamadım Allah kaza bela vermesin.
Özenerek alınan araçların tadı başka oluyo okurken mutlu oldum Kazasız belasız işlh :)
güncel fotolar geliyor................
Nedir bu amca teyze yahu bırakın bu işleri...
Maşallah aracınıza,kazasız belasız inş.
alper abim koysana son halini herkez merak ediyor bak :)
amcalara allah uzun ömür versin
alper hayırlı olsun kavuşmussun sonunda eg ye