maşallah mükemmel bi aracınız var, arka plandaki jetta da basık olsa daha iyiymiş yorum yapamadan geçemicem :)
Printable View
maşallah mükemmel bi aracınız var, arka plandaki jetta da basık olsa daha iyiymiş yorum yapamadan geçemicem :)
maşallah kazasız belasız sürüşler çok güzel bir araç
Video'da ki sonata dehset gorunuyor :)
Turkiye'ye girecek olan Sonatalar konusunda haklisiniz bencede 1.7 dizel sadece opsiyon olmali ve bunun yaninda orijinal sonatalarda piyasaya girmeli, yani 2.4L ve 2.0 Turbo'lar.
Yag konusunu zaten kafama takmiyorum ;) En azindan kafam rahat cunku motora iyi bakiyor oldugumu biliyorum. (Normal bakim olaylari v.s. ile birlikte)
Bu arada I40'lar henuz girmedimi Turkiye piyasasina ?
Sagolun arkadaslar, Allah kimseye kaza bela vermesin. :icon_tup:
Hangi Jetta ? :beuj:
Arac yikanirken cektigim ve editledigim bir video...
i40 lar girdi girecek az kaldı ancak türkiyeye malesef geç giriyor. daha genesis coupe ile yeni tanıştık desem yeridir geçen ay detroit'te adamlar genesis coupe'nin 2.lansmanını yapmışlar 2.0 turbo 210hp den 275e çekilmiş 3.8 de 306 dan(türkiyede 290) 340küsüre çekilmiş ve multimedia ekran eklenmiş. 2.0 turbo o dandirik 5 vitesli otomatik şanzımandan kurtulmuş.
önceki kasa sonata'lar 2.4 motorla ülkeye giriş yaptı şimdi bu supersport kasanın 1.7 ile girmesi pek mantıklı değil :) tamam motoru çok teknolojik aynı hacimli araçları delip geçiyor ama klasmanındaki rakipleri ondan daha güçlü motor kullanıyor bunu göz önüne alması lazım hyundai'nin.
yıkama sistemine bak maşşallah adamlar fabrika gibi çalışıyor :)
Bende bu aracin motor hacminin kucultulerek ulkeye sokulmasini istmem dogrusu. Sonucta herseyi yenilemissin ve imaj olusturmussun, eski imaji silmek istiyorsun... Orijinal hali ile sok ulkeye... Hatta orijinalini once piyasaya surup daha sonra motor hacminde opsiyon verebilirler. Herkesin kesesine uygun olur ve benzin icinde ekonomik olur (Turkiye sartlarinda) ancak sadece 1.7 dizel motor girecek ise cok hos degil.
ötv faktörü var 2.0 ın üstünü geçerse fiyatta binicek ötv de iki misli olur bu sıfır fiyatına yansır açıkcası maliyetler perfromansdan daha öncelikli oluyor türkiyede ne yazık ki bu yüzden pek çok araç ithal edilmiyor..
amerikada mesela satılan accord coupeler türkiyeye sırf bu yüzden yollanmıyor.
1.7 dizelinin bile fiyatı 40-45 bin euro olucak en az oda.. 100-120 bin tl gibi bir para eder bu parayı türkiyede mercedes -bmw -audi üçlüsüne vermek varken gidipde sonataya yatırmakda ayrı bir risk olucakdır.. hyundai bunu göz önünde bulundurucağından ben fazla yüksek hacimli versiyonlarının getirtiliceğini sanmıyorum.. olsa olsa belki fuarlar için sembolik bir iki üç tane getirirler o kadar.
maşallah çok çok iyi..sonatalar bir başka zaten.Yağ konusunda,herzaman 5binde bir filtreyle beraber değiştiriyorum.işimi garantiye alıyorum.arabaya biniyorsan bakmıcan 3e5e.
kazasız belasız..
Kesinlikle haklisin bu konuda yani olay Turkiye'de tamamen arabayi alirken degil aldiktan sonra odenecek para uzerine yogunlasimis durumda anladigim kadari ile. Berbat bir durum. Yinede 1.7 dizel motor ile birlikte almak isteyenler icin az sayida dahi olsa 2.4L ve 2.0 Turbo'larda girmeli.
Sende ki Sonata'da ki motor nedir ? Bildigim kadari ile ve yanilmiyorsam V6 sende ki degil mi ?
Sagolun yoynus :) Kazasiz belasiz hep beraber....:icon_tup:
çok net bir sorum olucak elin amarikasında alacak başka araba bulamadın mı?
türkiyeden bakınca olay çok farklı insanda bir açlık oluyor hep o hollywood flimlerinden onuda alıcam bunuda alıcam oda alınır buda alınır deniyor ama oraya gidipde yerleşen işe güce giren her arkadaşım ya toyota corolla ya toyota camry yada honda accord aldılar bir arkadaşımda nissan altima var sıfır yeni aldı msn den konuşuyoruz.. yani işin rengi oraya gittinmi değişiyor ama buradan görünen amerika bize sunulan amerika bam başka..
Hyundai atağa geçti ve eskisi gibi değil artık çokta şık duruyor maşşallah:)
Bizde anneme ix35 aldık geçen hafta illa bunu istiyorum bunu beğendim deyince alternatif pek sunamadık bende pek üstünde durmadım ama araç gelip birkaç gün kullandıktan sonra hyundai nin kendini ciddi anlamda geliştirdiğini anlıyor insan donanımlarını saymıyorum bile gırtlak spec araç:)
Ama kullanımı konforu yol sesi yol tutuşu vs ile hoşuma gitmedi desem yalan olur ön yargı ile yaklaşan çoğu arkadaşım tanıdığımda şaşırdı bindikten sonra
Bunu hyundai ye hep ön yargı ile yaklaşan millete aldırmamaya çalışan biri olarak yazıyorum:)
Ciddi geliştiler.
Çok şık bir duruşu var maşallah
maşallah, dizaynı mükemmel. bende bir hyundai kullanıcısı olarak :D kazasız belasız sürüşler dilerim :D
çok iyi kazasız belasız.bugün aynısını gördüm stoplarını karartmış çok şık duruyordu
Cok tesekkurler hondafit ancak darkmoon arkadasimin da belirttigi uzere bu araclar henuz Turkiye'de satirsa sunulmadi, elentra ile karistirmis olabilirsiniz :) Yada yabanci plakali sonata olabilir, birisi daha onceden suriye plakali sonata gordugunu soylemisti. :beuj:
çok mu güzel ne :D
doğru olabilir benzetmişimdir pardon
ahh ahhh
biz ne zaman binebilcez türkiyede böyle 2.4 motor araçlara
maşallah ya çok güzel gerçekten :) kazasız belasız güle güle kullanmaya devam edersiniz inşallah :)
Gecenlerde cektigim fakat artalani berbat olan bir fotograf...
http://img.photobucket.com/albums/v1...e/HowTo002.jpg
Internetten buldugum bir artalan...
http://img.photobucket.com/albums/v1...e/HowTo001.jpg
Elde ettigim sonuc...
http://img.photobucket.com/albums/v1...Sonata0102.jpg
Bugun cektigim bir fotograf
http://img.photobucket.com/albums/v1...aSE_1500px.jpg
Buyuk hali icin TIKLA
Mükemmel bir araç ya... Türkiye'ye ne zaman geliyor bunlar? Bir de iç mekanı görebilir miyiz varsa fotoğraf? ya da ben mi kaçırdım?
Son olara şu artalan olayını nasıl yapıyoruz :D
Sizde ne araç var çok merak ettim.?Alıntı:
tünayK´isimli üyeden Alıntı
çok net bir sorum olucak elin amarikasında alacak başka araba bulamadın mı?
konuyu yeni gördüm..harika bir araba gerçekten..hyundai ve kia inanılmaz bir atak yaptılar..