User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
138 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Benim Canavar - 2011 Hyundai Sonata SE 2.4L

EastBlooD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bond777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4000mil 6400km ediyor, sentetik yag icin cok az degil mi

Kesinlikle cok az ve tanidigim tamirciler en az 6-7 bin mile yani 10.000 km'ye kadar yag degistirmene gerek yok diyorlar ve bende biliyorum aslinda sentetik yag icin bu kadarlik km cok az ancak dedigim gibi garanti kapsaminda ben bunun icin imza attim ve benim icin sorun degil yani 49 dolarlik piyasada yapilan sentetik yag degisimini 24 dolara yapiyorum sayelerinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

DuSTeRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EastBlooD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle cok az ve tanidigim tamirciler en az 6-7 bin mile yani 10.000 km'ye kadar yag degistirmene gerek yok diyorlar ve bende biliyorum aslinda sentetik yag icin bu kadarlik km cok az ancak dedigim gibi garanti kapsaminda ben bunun icin imza attim ve benim icin sorun degil yani 49 dolarlik piyasada yapilan sentetik yag degisimini 24 dolara yapiyorum sayelerinde.
    motorun uzun ömürlü olur boşver zaten yağ motorun canı. aracın çok güzel gerçekten hastasıyım diyebilirim ama tr ye girecek 1.7 beni tatmin etmedi malesef çünkü a4 ve a6 bandında çok daha güçlü rakipleri var tr ye 2.0 dizel yada daha 2.4 benzinli girmeli en azından accord kadar hacmi olmalı ama gönül ister bunlarada 3.8 koysunlar sadece genesis'le sınırlı kalmamalı. eğer zaten böyle olsa tr dede audi'nin satışlarını mercedes ve bmw satışlarını düşürür hyundai. neyse bi bakın bakalım sonataya bide bu açıdan

BORKED

devran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız sürüşler...
    -Mapped by Chare-

-By Chare VTS Spec-

-07 AKS 99-

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah mükemmel bi aracınız var, arka plandaki jetta da basık olsa daha iyiymiş yorum yapamadan geçemicem

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız sürüşler çok güzel bir araç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DuSTeRo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorun uzun ömürlü olur boşver zaten yağ motorun canı. aracın çok güzel gerçekten hastasıyım diyebilirim ama tr ye girecek 1.7 beni tatmin etmedi malesef çünkü a4 ve a6 bandında çok daha güçlü rakipleri var tr ye 2.0 dizel yada daha 2.4 benzinli girmeli en azından accord kadar hacmi olmalı ama gönül ister bunlarada 3.8 koysunlar sadece genesis'le sınırlı kalmamalı. eğer zaten böyle olsa tr dede audi'nin satışlarını mercedes ve bmw satışlarını düşürür hyundai. neyse bi bakın bakalım sonataya bide bu açıdan
    Video'da ki sonata dehset gorunuyor

Turkiye'ye girecek olan Sonatalar konusunda haklisiniz bencede 1.7 dizel sadece opsiyon olmali ve bunun yaninda orijinal sonatalarda piyasaya girmeli, yani 2.4L ve 2.0 Turbo'lar.

Yag konusunu zaten kafama takmiyorum En azindan kafam rahat cunku motora iyi bakiyor oldugumu biliyorum. (Normal bakim olaylari v.s. ile birlikte)

Bu arada I40'lar henuz girmedimi Turkiye piyasasina ?

Alıntı by serçe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah kazasız belasız sürüşler çok güzel bir araç
    Alıntı devran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah kazasız belasız sürüşler...

Alıntı m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah mükemmel bi aracınız var, arka plandaki jetta da basık olsa daha iyiymiş yorum yapamadan geçemicem
    Sagolun arkadaslar, Allah kimseye kaza bela vermesin.

Hangi Jetta ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac yikanirken cektigim ve editledigim bir video...

BORKED

DuSTeRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i40 lar girdi girecek az kaldı ancak türkiyeye malesef geç giriyor. daha genesis coupe ile yeni tanıştık desem yeridir geçen ay detroit'te adamlar genesis coupe'nin 2.lansmanını yapmışlar 2.0 turbo 210hp den 275e çekilmiş 3.8 de 306 dan(türkiyede 290) 340küsüre çekilmiş ve multimedia ekran eklenmiş. 2.0 turbo o dandirik 5 vitesli otomatik şanzımandan kurtulmuş.

önceki kasa sonata'lar 2.4 motorla ülkeye giriş yaptı şimdi bu supersport kasanın 1.7 ile girmesi pek mantıklı değil tamam motoru çok teknolojik aynı hacimli araçları delip geçiyor ama klasmanındaki rakipleri ondan daha güçlü motor kullanıyor bunu göz önüne alması lazım hyundai'nin.

yıkama sistemine bak maşşallah adamlar fabrika gibi çalışıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bu aracin motor hacminin kucultulerek ulkeye sokulmasini istmem dogrusu. Sonucta herseyi yenilemissin ve imaj olusturmussun, eski imaji silmek istiyorsun... Orijinal hali ile sok ulkeye... Hatta orijinalini once piyasaya surup daha sonra motor hacminde opsiyon verebilirler. Herkesin kesesine uygun olur ve benzin icinde ekonomik olur (Turkiye sartlarinda) ancak sadece 1.7 dizel motor girecek ise cok hos degil.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ötv faktörü var 2.0 ın üstünü geçerse fiyatta binicek ötv de iki misli olur bu sıfır fiyatına yansır açıkcası maliyetler perfromansdan daha öncelikli oluyor türkiyede ne yazık ki bu yüzden pek çok araç ithal edilmiyor..

amerikada mesela satılan accord coupeler türkiyeye sırf bu yüzden yollanmıyor.

1.7 dizelinin bile fiyatı 40-45 bin euro olucak en az oda.. 100-120 bin tl gibi bir para eder bu parayı türkiyede mercedes -bmw -audi üçlüsüne vermek varken gidipde sonataya yatırmakda ayrı bir risk olucakdır.. hyundai bunu göz önünde bulundurucağından ben fazla yüksek hacimli versiyonlarının getirtiliceğini sanmıyorum.. olsa olsa belki fuarlar için sembolik bir iki üç tane getirirler o kadar.

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah çok çok iyi..sonatalar bir başka zaten.Yağ konusunda,herzaman 5binde bir filtreyle beraber değiştiriyorum.işimi garantiye alıyorum.arabaya biniyorsan bakmıcan 3e5e.
    kazasız belasız..
    DTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ötv faktörü var 2.0 ın üstünü geçerse fiyatta binicek ötv de iki misli olur bu sıfır fiyatına yansır açıkcası maliyetler perfromansdan daha öncelikli oluyor türkiyede ne yazık ki bu yüzden pek çok araç ithal edilmiyor..

amerikada mesela satılan accord coupeler türkiyeye sırf bu yüzden yollanmıyor.

1.7 dizelinin bile fiyatı 40-45 bin euro olucak en az oda.. 100-120 bin tl gibi bir para eder bu parayı türkiyede mercedes -bmw -audi üçlüsüne vermek varken gidipde sonataya yatırmakda ayrı bir risk olucakdır.. hyundai bunu göz önünde bulundurucağından ben fazla yüksek hacimli versiyonlarının getirtiliceğini sanmıyorum.. olsa olsa belki fuarlar için sembolik bir iki üç tane getirirler o kadar.
    Kesinlikle haklisin bu konuda yani olay Turkiye'de tamamen arabayi alirken degil aldiktan sonra odenecek para uzerine yogunlasimis durumda anladigim kadari ile. Berbat bir durum. Yinede 1.7 dizel motor ile birlikte almak isteyenler icin az sayida dahi olsa 2.4L ve 2.0 Turbo'larda girmeli.

Sende ki Sonata'da ki motor nedir ? Bildigim kadari ile ve yanilmiyorsam V6 sende ki degil mi ?

Alıntı yoynus54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah çok çok iyi..sonatalar bir başka zaten.Yağ konusunda,herzaman 5binde bir filtreyle beraber değiştiriyorum.işimi garantiye alıyorum.arabaya biniyorsan bakmıcan 3e5e.
    kazasız belasız..
    Sagolun yoynus Kazasiz belasiz hep beraber....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok net bir sorum olucak elin amarikasında alacak başka araba bulamadın mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok net bir sorum olucak elin amarikasında alacak başka araba bulamadın mı?
    Alacak araba cok ama bu arac cok hosuma gitti...

Honda Accord, Toyota Camry, Volvo S60, Subaru ve hatta pre-certified BMW baktigim araclar arasinda idi ancak bu araci esimle birlikte galeride gorunce resmen asik olduk.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    türkiyeden bakınca olay çok farklı insanda bir açlık oluyor hep o hollywood flimlerinden onuda alıcam bunuda alıcam oda alınır buda alınır deniyor ama oraya gidipde yerleşen işe güce giren her arkadaşım ya toyota corolla ya toyota camry yada honda accord aldılar bir arkadaşımda nissan altima var sıfır yeni aldı msn den konuşuyoruz.. yani işin rengi oraya gittinmi değişiyor ama buradan görünen amerika bize sunulan amerika bam başka..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türkiyeden bakınca olay çok farklı insanda bir açlık oluyor hep o hollywood flimlerinden onuda alıcam bunuda alıcam oda alınır buda alınır deniyor ama oraya gidipde yerleşen işe güce giren her arkadaşım ya toyota corolla ya toyota camry yada honda accord aldılar bir arkadaşımda nissan altima var sıfır yeni aldı msn den konuşuyoruz.. yani işin rengi oraya gittinmi değişiyor ama buradan görünen amerika bize sunulan amerika bam başka..
    Ben bunu millete anlatmaktan biktim, artik anlatmaya calismiyorum.

Bir ev almanin bir araba almaya calismaktan cok daha onemli oldugunu ogrenen ama bunun icin 10 senesini burada heba etmis Turk arkadaslarim vardi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)