masallah heybet fiskiriyor,kazasiz belasiz![]()
maşşallah kazasız sürüşler dilerimönceki kasası vardı bizde gerçtekn cok ama cok rahat bir araba donanım konusunda zaten mercedes bmw den flan eksik tarafı yok bence bunun dizeli hakkında bilginiz varmıdır acaba fiyat ne civarında olucak
Bendede 99 elantra var
maşallah araç çok hoşuma gitti kazasız belasız![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Suriyede binmiştim aynısına cidden şaşırmıştım performansına ve konforuna Hyundai aştı kendini artık...
cok hos duruyor gercekten
Benim kuzende philedelphia southamptonda calisiyor, 3 aya kadar gidip ona araba bakicam, bu konularda deneyiminizden yararlanmak isterim
tr de olsa bmw 5 serisi veya mercedes e sınıfı almam direk sonata alırım hem fiyat hemde tasarım kalite acısından bence cok güzel bi arac maşallah
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Sagolasiniz umut bey,
O $218 yazan yer aslinda toplam yakit hesabini yapmak ve goruntulemek icin ancak pek ise yaramiyor. Yani guya GPS aletine bolgedeki benzin fiyatini giriyorsunuz (ki her gun degisiyor) ve daha sonra aracin ne kadar yaktigini giriyorsunuz mile basina ve o da size arabayi kullandiginiz surece toplam ne kadar masrafiniz oldugunu gosteriyor ama dedigim gibi kullanisli degil ve hatali rakamlar cikiyor hep.
Radar konusunda ise ona gerek yok zaten cok SIKI tutuyorlar. Ben hiz yaparim ve hic de yakalanmam diyecek birisinin cikacagini sanmiyorum.
Arac cidden harika modifiye edilmis.
Izgarayi dusunuyorum ancak tamponlar felan kesinlikle hanimdan izin alamam![]()
![]()
Sagolun Erdem bey, Allah hicbirimize kaza bela vermesin.
darkmoon arkadasimiz bu konuda sanirim tuyo almis daha onceden.
1.7 Dizel motorunun Turkiye'ye gelecegini soylemisti.
Tesekkurler Fatih bey, Allah hicbirimize kaza bela vermesin.
Suriye'de olup Turkiye'de olmamasi gicik bir durum.
Est. elimden gelen her turlu yardimi yaparim deneyi konusunda hic sorun degil. Ozellikle pazarlik konusunda bir kac tuyo verebilirim
Begenmenize sevindim![]()
yok zaten tampona girişme ızgara farın içini siyaha boyat tavanı parlak siyah folyo kaplat bir de şu tip bir siyah jant at siyah beyaz kombinasyonu smokin style. süper olur![]()
Jant ve yayla emin olun arabanızın heybetini iki kat daha fazla öne çıkacaktır çizgileri gerçekten hoş![]()
Gecen hafta araci aldigim galeride 19" jant alirsam nasil olur diye sordum yani garanti kapsami acisindan felan. (bu isleri ince eleyip SIK dokuyorlar cunku) kesinlikle musade etmiyorlar cunku JANT 19" oldugu zaman toplam km'yi gosteren sayac etkileniyormus. Laf aramizda performansa acisindan daha iyi olur ama kesinlikle aracin garantisi konusunda sorun cikar dedi eleman o yuzden degisiklik yapabilirsem eger sadece 18" uzerinden yapabilirim yani orjinal olculerinde.
Dizayni begenmenize sevindim![]()
Tesekkurler
Garanti konusunda cok iyiler anca ince eleyip SIK dokuyorlar inanin.
Ornek olarak soyluyorum mesela :
10 senelik motor ve sanzimanin garantisi icin hyundai galerisinde full sentetik yag ve filtre degisimi yapmak zorundayim her 4bin mile icin. Fiyat yari fiyati piyasaya gore ama garanti icin ben boyle bir anlasmaya imza attim mesela.
![]()
camların altından gelip farlara kadar uzanan çıtaya bayıldım , çok şık bi tasarım, güle güle kullanın...
İMZA KURALLARINI OKUDUM ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)