Balta burun, çirkin güzeli maşallah![]()
Maşallah kazasız belasız....
teşekkür ederim
E biraz zahmeti ama zevklide bir okadar, projenin bitiş tarihi belli değil acele yapmak istemiyorum aheste aheste fotolarıpaylaşacağım.
Dediğinizde çok haklısınız sağolun
İnşallah dört gözle bekliyorum
Eskiler iyidir iyi
Amin Allah kimseye kaza bela vermesin.
İnşallah hepimiz göreceğiz
Aynen emek ve uğraş işin temel kuralı ve tabiki sevdiğiniz araç
Takipte kalın
Cümlemize
Burnunun dikine gidiyor biraz
Teşekkür ederim sağolasınız.![]()
hayırlısı olsun restore den sonra ki halini merak ediyorum şimdiden kolay gelsin![]()
Volkswagen TDİ Power
hayırlı olsun serkan diye bir arkadaşım oda e21 topluyo ümraniyede her halde tek olucak gibi 3500cc motor taktı turbo ekliyecek daha sonra. baya güzel oluyor sanada projende başarılar dilerim.
Teşekkürler
Bende çok merak ediyorum cidden
Turbo öğrenciye maliyetli birazİsterdim ama
Motor üzerinde restore işlemleri bittikten sonra atmosferik düşünüyorum ama turbo isterdim ,dediğiniz aracı merak ettim![]()
Helal olsun Timur.Gece gündüz çalışıp hafta içi hem dükkana hem staj a gidip pazar günleri bile fabrikaya gidiyosun.Yemeden içmeden arabaya harcıyosun.Bu araba benim gözümde altın kaplama parçalarla yapılıyor.
KBöyle bir işe giriştiğin için tebrik ederim. Bence de bu araba altın kaplama gibi değerlidir. Kendi imkanlarınla emek vererek yaptığın için. İnşallah hayal ettiğinden de güzel olur bittiğinde...
Maşallah Allah kaza bela göstermesin sağlıklı 79 model E21 3,23 e binmiştim çok keyifliydi.Size de keyifle sürmek nasip olur inş![]()
Allah yardımcın olsun. Araca maşallah. Proje bittiğindeki halini gerçekten merak ediyorum. Takipteyiz![]()
Maşallah e21 toplamak ciddi ve zevkli bi iştir bi ara arkadaşda uğraşmişti kafayi yiyecek diye korkuyordum sattirdi ailesi en sonunda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)