Guzel arac,hayirli olsun...
İyi gunlerde kullanin...
Sadece yazilim ile cok keyifli olucaktir![]()
hayırlı olsun kazasız belassız
bende bugun borusana gıttım ozellıkle ıcı ve on gorunum harıka olmus.
Tesekkurler..
Tesekkurler sagolun.. Sehir ici dur kalk trafikte yakit 9-10lt arasi, ama cok yogun olmayan hafif ilerleyen trafikte de 8-9lt arasi uzun yoldada 7lt lere kadar dusuyor belki biraz daha duser yakit cunku her depoyla bir oncekinden daha fazla yol yapiyorum. Benim aracim sportline bence sizde sportline alin derim cunku urbanline nin koltuklari cok basit sportline a gore. Zaten diger seylerde ciddi bir fark yok sadece ufak tefek gorsel detaylar..
Tesekkurler guzellik cirkinlik goreceli bi kavramdir tabi ama eskisiyle yeninin ic kisminda daglar kadar fark var bence
Tesekkur ederim sagolun..
Sagolun tesekkurler. Walla artik hic bisey yapmiycam arabaya diye aldim bunu ama zaman ne gosterir bilinmezTabi bide benim bildigim yeni bi motor henuz yapilmis bi ornegini gormedim ben o yuzdende simdilik uzak duruyorum hele bi yapilanlar ciksin sonrasinda belki. Fr Tdi da ki gibi kobay olmak istemiyorum cunku..
Tesekkurler sagolun daha iyileri sizlere insallah..
Bu arada rodajimiz da bitiyor insallah artik yavastan zorlamaya basladim araci bekledigimden daha iyi gidiyor gibi yakin zamanda bir iki video veker paylasirim insallah..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
1.6 Turbo motorların yazılımını Aralık ayında onemlı bır Alman şirketi,Dunyada ılk kez uyguladılar ve ınanılmaz sonuclar alıyorlar...
Suan bır cok BMW tuner'ına satıyorlar....
Kobay olman soz konusu degıl,cok sıkı testlerden sonra cıkarabılıyorlar....
118 icin linkını verıyorum;
EVOTECHMOTORSPORT - Tuning Konfigurator
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)