teşekkür ederim :)
kanka sağolasın kader kısmet :icon_tup:
teşekkür ederim sağolasın :icon_tup:
saygılar :)
Printable View
oldu oldu , dekor oldu
S.. 3 pozisyon 5 bazı postlar anladın sen kanka :D Maşallah
Fotoğraflar için yorum yapan herkese ayrıca teşekkür ederim nacizane çekiyorum :) Sedatcım o senin güzelliğin, teşekkür ederim kardeşim :)
durduğu yerde akıyo araba :D maaşallah aziz
Olayın sonu olmuş :) çok harika duruyor maşallah
aracın rengi,jantlarla uyumu basıklığı 10 numara 5 yıldız olmuş valla
buda nokta olmuş :D kötü araba yap bi tanede ;) mahşşş..
arabada ki güzelliğe bak ya :D keşke ankara da olsa da foto çekilsek araba ile :) techturkey ailesinden birinin böyle araca sahip olması çok güzel
maşallah harika tadımlık :)
süper 5 yıldız maşallah..
:) sağoalsın :icon_tup:
teşekkür ederim :)
ist geldiğinde beklerim :) fotoya :icon_tup:
aydın ayıp ediyorsun benden kötü araba çıkarmı :icon_tup:
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: teşekkür ederim :)
çok güzel maşallah.. ilanını görmüştüm sanırım bunun sahibindende. siz satan mıydınız ? yoksa yeni mi aldınız ?
Maşallah yaptığınız her arabada bi hava bi marjinallik farklılık var laikiyle biniyosunuz araçlarınıza
Bu alçaklığı yakalamak için neler uyguladınız araca burdan yada p.m. den cevap alabilirsem çok iyi olur buarada arac kupe dizel sizinki benzinli sanırsam, fark olurmu?
teşekkür ederim ilan benim başka bir araç buldum eğer olursa satıcam yeni bir makina alıcam eğer olmazsa ilan kalkıcak ilkbahara kadar 2 hafta içinde herşey belli olur :icon_tup:
teşekkür ederim maslak namistaindan ayrılma abim var yeni yer açtı 2 yıl kadar oldu gerçe açalı seyrantepede ank amortisör yaklaşık bugüne kadar 6 aracıma coilover onda yaptırdım gayet memrunum giderseniz numarasını veririm yardımcı olmasını söylerim :icon_tup: aracım benzinli bu arada :icon_tup:
Maşallah Kazasız Belasız çok güzel araç.
olmuş olmuş maşallahh :)