S.. 3 pozisyon 5 bazı postlar anladın sen kankaMaşallah
Fotoğraflar için yorum yapan herkese ayrıca teşekkür ederim nacizane çekiyorumSedatcım o senin güzelliğin, teşekkür ederim kardeşim
![]()
durduğu yerde akıyo arabamaaşallah aziz
buda nokta olmuşkötü araba yap bi tanede
mahşşş..
arabada ki güzelliğe bak yakeşke ankara da olsa da foto çekilsek araba ile
techturkey ailesinden birinin böyle araca sahip olması çok güzel
maşallah harika tadımlık![]()
Dr.Ecu AntaLya
süper 5 yıldız maşallah..
çok güzel maşallah.. ilanını görmüştüm sanırım bunun sahibindende. siz satan mıydınız ? yoksa yeni mi aldınız ?
M. The most powerful letter in the world.
Maşallah yaptığınız her arabada bi hava bi marjinallik farklılık var laikiyle biniyosunuz araçlarınıza
Bu alçaklığı yakalamak için neler uyguladınız araca burdan yada p.m. den cevap alabilirsem çok iyi olur buarada arac kupe dizel sizinki benzinli sanırsam, fark olurmu?
teşekkür ederim ilan benim başka bir araç buldum eğer olursa satıcam yeni bir makina alıcam eğer olmazsa ilan kalkıcak ilkbahara kadar 2 hafta içinde herşey belli olur
teşekkür ederim maslak namistaindan ayrılma abim var yeni yer açtı 2 yıl kadar oldu gerçe açalı seyrantepede ank amortisör yaklaşık bugüne kadar 6 aracıma coilover onda yaptırdım gayet memrunum giderseniz numarasını veririm yardımcı olmasını söylerimaracım benzinli bu arada
![]()
olmuş olmuş maşallahh![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)