Maşallah bu şekilde toplam size kaça mal oldu
Teşekkürler. Aracı kaça alırsınız bilmem ama üzerindeki aksesuarların çoğu zor bulunduğu için ve karaborsa olduğu için maliyet hesaplamak zor ama böyle bir arabayı yapmak düz hesap 5000i bulur. Aracı kaça alırsınız bilemem de bu donanımda ve temizlikte 316i 11-12den aşağı zor bulunur...
Yekta Abi hayırlı, uğurlu olsun.
Çok temiz ve donanımlı bir e30 bulmuşsun, o yaşta o temizlik çok şaşırtıcı
Kazasız, belasız binmek nasip etsin inşallah..
Maşallah çok şık
jason nerden buluyon abı bu bmw leri daha bıtane kıytırık bmw koyduğunu görmedıkmaş. ya daha oncekı e36 da muthıstı. onu sattın sanırım ?
Teşekkürler
Teşekkürler. Koltukları döşetmeden önce aradım Recaro ama bulamadım, bulduklarım da aşırı para istediler kırık dökük döşemesi bozuk koltuklara. Ben de sabredemedim döşettim kendi koltuklarını.
Sağolasın kardeş daha iyisi olur inşallah.
Eyvallah
Sağolasın. Donanımlıydı, biraz da ben ekledim bu çıktı ortaya
Sağolun
Eyvallah dostum sen de öyle
Teşekkürler
Sağolasın. E36yı bununla takas ettim.
Teşekkürler
Maaşallah abicim..
Gerçekten çok güzel bugün ilanını gördüm umarım ekstra donanımtaki bu aracın kıymetin bilecek birine gider..FBC de iyiydi bu da cok iyi Allah kaza bela vermesin.
Umarım e30 a dvam edersiniz![]()
Sağolasın Orhan. Seneler sonra FBCnin başka şehirlerde bile hala hatırlanması çok güzel. E30a devam edebilirim de etmeyebilirim de. Karşıma çıkacak arabaya bağlı![]()
geçen cumartesi cem abinin orda biraz incelemiştim gerçekten çok güzel maşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)