hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanman dileği ile :)
darısı basıma ınsallah temiz 2005-2006 wrx arıyorum
Printable View
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanman dileği ile :)
darısı basıma ınsallah temiz 2005-2006 wrx arıyorum
maşallah güzel günlerde kullanın.
maşAllah aracınıza..
Alah razı olsun abi çok teşekür ederim :)
herkese çok teşekürler iyi dilerklerinden dolayı :)
al bak korhan usta ne yazmış :)
debriyaj takılalı 3 ay olmadı we bu 3 ayda araba 300km yapmadı metinim araba, yatıyordu sürekli.
Balata kokmasını önlemek için gel bir akşam yokuşta göstereyim dedim gelmedin, n'apalım :)
3 ay ewel tork garajda çok detaylı bir şanzıman olayına giriştik, araba geri witesten atıyordu, o sebeple şanzıman indi, bu esnada debriyaj dahil bayağı bir parça yenilendi, sıkıntı çıkmaz uzun süre inşallah :)
Tork Garajda 2006 STI Kadranı war, kıy paraya khan da sana ayakbastı güzelliği yapsın iç görünüm de tam olsun :D
Aracın iç kısmının resimlerini de ekle, iç kısım da dış kısım kadar iddialı araç maşallah :)
allah kaza bela vermesin ankara sokaklarında
kanka şu kadran işine bakalım ya olursa yenı model kadran süper olur bı ılgılen reşo :D
maşallah güzel makina.. :)
maşallah
bende alıcam ilerde inş , ama stı :D
çok güzel maşallah , sound videosuda bekliyoruz :D
S.a. Hayırlı uğurlu kazasiz belasiz kullanman dileğiyle kardesim
Ancak baskı balara sorunu kesinlikle senin alisamamandan dolayidir Reşad'ın dediği gibi sıfır takıldı volan dahil. Bı problem çıkmaz. Güle güle bin kardesim
cok güzel bi araba almışsın tot 07 sanırım hayırlı olsun
http://img51.imageshack.us/img51/6461/img0581bk.jpg
Yeni jantlarlı ile :D
güzel tercih hayırlı olsun :)
Masallah kazasiz belasiz :)
Maaşallah, Allah kaza bela vermesin...
maşallah araca, advanlar ne oldu? :)
masallah metin abi kazasız belasız :)
maşallah çok güzel seçim olmuş jantlar toplanmiş araba :)
bu jantlar cidden cok yakisiyor, masallah :)
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
olur abi konuşalım boşa çıktı jantlar
maşallah kazasız belasız, bu jantlarla çok tehlikeli duruyo :)
19" ları da taktın, doooooooooooğru nam amortisöre gidiyorsun, önlerden 2.5-3cm basıyorsun arabayı, sonra besmelelerle ağır ağır dewam ediyorsun yoluna ;)
moruk sanırım coilover alıcam bu şekilde daha fazla sağlıklı basılmaz deninliyor
ben de dedim :)
Coilover Candır, arkaya da inceden werecen kamberi werecen kamberi...
üfff :D
bu jantlar gerçektende çok güzel fakat 19" ve oldukçada ağarlar bunun yerine eski jantlarıyla kullanıp ilk önce mercekli far + 5 cm hr yay ile daha saglıklı gider ve dadından da yenmez hale gelirdi bence.
kafayı biraz basarsan cok tatlı durur gibime gelio. Görüntü ciddi anlamda tadından yenmez ama 19" ne bilim bana göre deil. geçmişde bi aracıma 19" takmıstım hayatımın en büyük hatası olmustu görüntü harika ama yerinden kalkmıodu :)
bu arada far stop panjur gıbı bi dünya parça siparişi verdım zaten haftaya elımde olucak inşallah :)
Maşallah çok güzel..Bu renkte ki bizim kasa corollalarada bitiyorum..Renk harika..
maşallah hayırlı olsun, allah kaza bela vermesinn.