:( banada oyle gelıyor walla.
neyse allah kaza bela göstermesin güle güle bın dostum. çok yakışıklı güzel bi arac almııssın.
Printable View
maşallah subarunun en sevdiğim kasası, benımde hayalim bir gün bu kasanın beyazı:)
kazasız belasız , ağız tatıyla bin metinim
çok yakışıklı maşallah
Hayırlı olsun güle güle kullan
hayırlı olsn cok güzel maşallah
Ucuza almadım arabayı tabi ama sti parası gidiyor haklısınız ama sonuçta elimizdeki wrx tabi hepimizin hooby`si bu sonuçta arabaya para harcıyarak toparlamaya çalışmak , harcadığım paraya çok üzülmüyorum , aldıktan sonra şuan harcadıklarım 6500 tl kadar oldu 10 günde ki daha koltuk kapı döşemeleri gösterge coil almadım :)
teşekür ederim çok saolun :)
amin teşekür ederim cümlemize inşallah
gönlüne göre olur inşallah :) teşekür ederim :)
teişekür ederim kankacım :)
seni kıskandım abi bende aldım :D
teşekür edeirm allah razı olsun :)
valla arabada çok güzel zevk işidir maşallah da ama hepimiz arkadaşız kıyamıyorum artık bazı şeylere fikrimi paylaşmak istedim.
valla bu konuyu şöyle özetlemek lazım banada hep derlerdi millet al sat yapıyor sen yap sat yapıyosun:D
Maşallah.. Allah esirgesin.. Neler var ekstra olarak araçta görünenler dışında?
allah kaza bela göstermesin maşallah...
metinim cbr' ı sattın mı?
bende seneye arabayı değiştirmeyi düşünüyorum, sen biraz bin yorumlarını alacam kanka :)
cbr duruyor kanka onun yerı ayrı :D ,
tamam kankacım şuna kadarki izlenimler olumlu :D
abi extra olarak komple egsoz downpipe , gösterge seti ve podlar var jvc double dim ufak tefek aksesuarlar motor stok , yolda olan parçalar far stop karbon sinyal panjur far kaşı gibi şeyler var ,
amin teşekür ederim cümlemize inşallah :)
imrenerek izliyoruz :D
hayırlı olsun güle güle kullan.
Metin abi aksam tatlıyı unutma ;)) forum a bekliyoruz ;)))
Kocaman bir maşallah metin abi en çok sevdiğim araçlardan birisini aldın kazasız belasız günler inş :)
ama içindeki carbonlar biraz kötü olmuştu abi bilgine :D
maşallhh güzel araç kazasız belasız
sakin kullanımda -bir iki kere gazlama yapılabilir ayrıca- 50 lt benzin ile 475-550 km arası yol yapar WRX.
Hayırlı uğurlu olsun bro, çok sıkı namıssız, kazasız belasız keyıfle kullan, Maşallahx41
Güle güle kullanın.
Maşallah.
Maşallah araç diri duruyor. Allah kaza bela vermesin...
ehehehe teşekürederim kardeşim allah razı olsun , şu havaları beklıyorum bıraz ısınsın esenizdeyım :D
teşekür ederim cümlemize kazasız belasız günler inşallah :)
:D :D
sanırım yanlış yazıldı ama :)
çok teşekürler bro :) allah razı olsun senden :)
teşekürler :)
Amin çok teşekür ederim , çümlemize :)
eksikleri ufak ufak tamamlarken , tesisatcıdayken :)
http://img844.imageshack.us/img844/7735/img0582ff.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Allah kaza bela vermesin güle güle kullan, subarunun tek gececegım kasası budur.
kocaman maşşallah en begendigim kasadır güzel tercih yapmışsınız :)
maşallah kazasız belasız
Metin, Kazımın orda göremeyiz artık seni herhalde :)
maşallah .