kafayı biraz basarsan cok tatlı durur gibime gelio. Görüntü ciddi anlamda tadından yenmez ama 19" ne bilim bana göre deil. geçmişde bi aracıma 19" takmıstım hayatımın en büyük hatası olmustu görüntü harika ama yerinden kalkmıodu![]()
kafayı biraz basarsan cok tatlı durur gibime gelio. Görüntü ciddi anlamda tadından yenmez ama 19" ne bilim bana göre deil. geçmişde bi aracıma 19" takmıstım hayatımın en büyük hatası olmustu görüntü harika ama yerinden kalkmıodu![]()
☻/
/▌
/ \
maşallah hayırlı olsun, allah kaza bela vermesinn.
Ucuza almadım arabayı tabi ama sti parası gidiyor haklısınız ama sonuçta elimizdeki wrx tabi hepimizin hooby`si bu sonuçta arabaya para harcıyarak toparlamaya çalışmak , harcadığım paraya çok üzülmüyorum , aldıktan sonra şuan harcadıklarım 6500 tl kadar oldu 10 günde ki daha koltuk kapı döşemeleri gösterge coil almadım![]()
teşekür ederim çok saolun
amin teşekür ederim cümlemize inşallah
gönlüne göre olur inşallahteşekür ederim
teişekür ederim kankacım
seni kıskandım abi bende aldım
teşekür edeirm allah razı olsun![]()
valla arabada çok güzel zevk işidir maşallah da ama hepimiz arkadaşız kıyamıyorum artık bazı şeylere fikrimi paylaşmak istedim.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
valla bu konuyu şöyle özetlemek lazım banada hep derlerdi millet al sat yapıyor sen yap sat yapıyosun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)